Didi Kempot – Layang Kangen

[Intro :] 
C  Dm  F  C  G
Em  A  Dm  G

      C         F         C
Layangmu tak tampa wingi kui
          Am               Em
Wis tak waca apa karepe atimu
     F       G    Em        Am
Trenyuh ati iki maca tulisanmu
      F         Dm          G
Ra krasa netes eluh ning pipiku

[Intro:] 
F  G

    C            F       C
Umpama tanganku dadi suwiwi
     Am                  Em
Iki uga aku mesti enggal bali
       F     G    Em           Am
Ning kepiye maneh merga kahananku
     F      G      C
Cah ayu entenana tekaku

[Interlude:] 
Am  G  F  Em
Am  G  F  G  C

[Reff:]
      C                       F
Ra maido sapa wong sing ora kangen
       Dm                   G   F  G  C
Adoh bojo pengen turu angel merem
      C                     F
Ra maido sapa wong sing ora trenyuh
        Dm                    G
Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
    F    G     Em     Am
Percaya aku kuatna atimu
     F      G        C
Cah ayu entenana tekaku

    C            F       C
Umpama tanganku dadi suwiwi
     Am                  Em
Iki uga aku mesti enggal bali
       F     G    Em           Am
Ning kepiye maneh merga kahananku
     F      G      C
Cah ayu entenana tekaku

[Interlude:] 
Am  G  F  Em
Am  G  F  G  C

[Reff:]
      C                       F
Ra maido sapa wong sing ora kangen
       Dm                   G   F  G  C
Adoh bojo pengen turu angel merem
      C                     F
Ra maido sapa wong sing ora trenyuh
        Dm                    G
Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
    F    G     Em     Am
Percaya aku kuatna atimu
     F      G        C
Cah ayu entenana tekaku

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..