Yowis Ben – Lagu Galau (Ost Yowis Ben 2)

[Intro:]
C# B  C#
C# B  C#

[Verse:]
C#
Jare ibuku
        A#m
Luwih penak loro untu
      F#       G#        C# G#
Loro ati gawe awak iso kuru..

C#
Gak iso maju
        A#m
Mikir terus dalan buntu
         F#
Mlongo karo galau
  G#            C#
Saben malem minggu

[*]
A#m   F#         C#
Mikir kok dadi soro
A#m    F#         C#    G#
Nangis malah dadi sengsoro
A#m   F#         C# G#
Kake..an mangan ati..
  F#      G#
Risi gatheli..

[Reff:]
          A#m    F#
Wis tak lakoni kabeh
     C#      G#
Sing kon karepi..
         A#m      F#
Ra perlu mikir pindo
          C#        G#
Kowe sing tak tresnani

          A#m    F#
Wis tak lakoni kabeh
     C#      G#
Sing kon karepi..
         A#m      F#
Ra perlu mikir pindo
        C#        G#
awak mu tak tresnani

[Intro:]
C# B  C#
C# B  C#

[Verse:]
C#
Aku gak wedi 
        A#m
nek misale kowe lali
      F#              G#      C#
Karo opo sing wes tak lakoni iki
C#
Dadi saiki 
          A#m
sakwise kabeh wis mari
         F#
Tak arep kowe iso 
  G#
ilang minggat lungo
Wes rausah bali

[*]
A#m   F#         C#
Mikir kok dadi soro
A#m    F#         C#    G#
Nangis malah dadi sengsoro
A#m   F#         C# G#
Kake..an mangan ati..
  F#      G#
Risi gatheli..

[Reff:]
          A#m    F#
Wis tak lakoni kabeh
     C#      G#
Sing kon karepi..
         A#m      F#
Ra perlu mikir pindo
          C#        G#
Kowe sing tak tresnani

          A#m    F#
Wis tak lakoni kabeh
     C#      G#
Sing kon karepi..
         A#m      F#
Ra perlu mikir pindo
        C#        G#
awak mu tak tresnani

[*]
A#m   F#         C#
Mikir kok dadi soro
A#m    F#         C#    G#
Nangis malah dadi sengsoro
A#m   F#         C# G#
Kake..an mangan ati..
  F#      G#
Risi gatheli..

[Reff:]
          A#m    F#
Wis tak lakoni kabeh
     C#      G#
Sing kon karepi..
         A#m      F#
Ra perlu mikir pindo
          C#        G#
Kowe sing tak tresnani

          A#m    F#
Wis tak lakoni kabeh
     C#      G#
Sing kon karepi..
         A#m      F#
Ra perlu mikir pindo
        C#        G#
awak mu tak tresnani

[Ending:]
          A#m    F#
Wis tak lakoni kabeh
     C#      G#
Sing kon karepi..
         A#m      F#
Ra perlu mikir pindo
          C#        G# F#
Kowe sing tak tresnani...

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..