Om Wawes – Tetep Neng Ati

[Intro:] 
F  Am  Dm  D7
Gm  C
F  Am  Gm  C

[Verse:]
  F     Am    Dm   D
Banyu tibo  seko langit
     Gm           
dadi seksi setyoku 
     C
mung kanggo kowe
     Am      Dm
Sing neng atiku
         Gm
ra bakal iso ilang
         C             F
senadyan kowe nglarani aku..

Am             Dm
 Sak tenane atiku loro
D         Gm
nanging gede tresno iki
  C
luweh seko cidro

     Am        D
Janjimu  neng aku
          Gm
wes tak rasakke wae
  C                F
kuwi kabeh mergo kowe..

[Reff:]
 Bb  C            Am
Aku iseh tresno kowe
         Dm         Gm
nganti tekan esok kapan
     C             F
sliramu tetep neng atiku
    Bb     C
Senadyan kowe
     Am               Dm
ora iso dadi sing tak karepke
       Gm        C           F
nganti mati kowe tetep neng ati..
   C
uu..

[Interlude:] 
F  Am  Dm  D 
Gm  C
Am  Bb  Gm  C  F

[Verse:]
F    Am       Dm
 Aku tansah kelingan
   D          Bb
janjimu neng aku ra bakal
  C                   Am
lungo ninggal crito loro
          Dm
Tapi nyatane
  D       Gm
kowe ora iso njogo roso iki
    C                 F
nganti pungkasane urepku..

Am             Dm
 Sak tenane atiku loro
          Gm
nanging gede tresno iki
  C
luweh seko cidro

     Am        D
Janjimu  neng aku
          Gm
wes tak rasakke wae
  C                F
kuwi kabeh mergo kowe..

[Reff:]
 Bb  C            Am
Aku iseh tresno kowe
         Dm         Gm
nganti tekan esok kapan
     C             F
sliramu tetep neng atiku
    Bb     C
Senadyan kowe
     Am               Dm
ora iso dadi sing tak karepke
       Gm        C           F
nganti mati kowe tetep neng ati..

 Bb  C            Am
Aku iseh tresno kowe
         Dm         Gm
nganti tekan esok kapan
     C             F
sliramu tetep neng atiku
    Bb     C
Senadyan kowe
     Am               Dm
ora iso dadi sing tak karepke
       Gm        C           F
nganti mati kowe tetep neng ati..
    C
woo...

[Outro:] 
Bb  C  Am  Dm  Gm  C  F
Bb  C  Am  Dm  Gm  C  F

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..