Chord Gitar & Lirik: Didi Kempot – Cidro

[Intro:] 
F  Bb C  F
Gm  Dm  C
F  Bb C  F
Bbm F  Bbm C
Bbm F  C  F  C

[Verse I:]
F           Am     Dm     Am
Wes sakmestine ati iki nelongso
     Bb          C
Wong sing tak tresnani 
       F
mblenjani janji
  Gm       C     F   C   Dm
Opo ora Eling naliko semono
  Gm            C              F
Kebak kembang wangi jeroning dodo

[Intro:] 
Bb C

[Verse II:]
F          Am      Dm       Am
Duh piye maneh iki pancen nasibku
  Bb           C       F
Kudu nandang loro koyo mengkene
  Gm       C       F    C     Dm
Remuk ati iki yen eling janjine
 Gm          C          F
Ora ngiro jebul lamis wae

[Intro:] 
Gm  C  F

[Reff:]
Dm                    Am
Gek opo salah awakku iki
Bb                C           F  C
Koe nganti tega mblenjani janji
Dm                Am
Opo mergo kahanan uripku iki
Bb                         C
Mlarat bondo seje karo uripmu

Bb
Aku nelongso
      F    C      Dm
Mergo kebacut tresno
 Gm         C         F
Ora ngiro saikine cidro

[Interlude:] 
Dm  Am  Bb C  F
Bb C  F  C

[Verse I:]
F           Am     Dm     Am
Wes sakmestine ati iki nelongso
     Bb          C
Wong sing tak tresnani 
       F
mblenjani janji
  Gm       C     F   C   Dm
Opo ora Eling naliko semono
  Gm            C              F
Kebak kembang wangi jeroning dodo

[Intro:] 
Bb C

[Verse II:]
F          Am      Dm       Am
Duh piye maneh iki pancen nasibku
  Bb           C       F
Kudu nandang loro koyo mengkene
  Gm       C       F    C     Dm
Remuk ati iki yen eling janjine
 Gm          C          F
Ora ngiro jebul lamis wae

[Intro:] 
Gm  C  F

[Reff:]
Dm                    Am
Gek opo salah awakku iki
Bb                C           F  C
Koe nganti tega mblenjani janji
Dm                Am
Opo mergo kahanan uripku iki
Bb                         C
Mlarat bondo seje karo uripmu

Bb
Aku nelongso
      F    C      Dm
Mergo kebacut tresno
 Gm         C         F
Ora ngiro saikine cidro

[Ending:]
 Gm         C           F
Ora ngiro saiki koe cidro..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..