Genoskun – Titip Angin Kangen

[Intro:] 
G  Bm  C  D  G
Am  Em  C  D  G

[Verse:]
        G
Lintang sing ono neng wengi
Bm
gawe kangen ati
 C
ati seng tansah 
D            G
nandang kasmaran iki
Am
endahe esemmu
     Em
gawe bungahe atiku
        C                   D
mung sliramu pepuja ning atiku

      G
Neng awang katon netramu
Bm
ing saben wengiku
  C          D       G
keroso ing sumilire angin dalu
   Am
sliramu duh nimas
          Em
sing dadi memani ing kalbu
        C                     D
mung sliramu sing ono ning atiku
                G
aku tresno sliramu..

[Intro:] 
C  D  G

[Reff:]
Em             Bm
Neng angin tak titipne
  C                G
roso kangen marang sliramu
  C                 G
nadyan batin pengen ketemu
        Am           D
amung biso nyawang fotomu..

Em       Bm
Abote mendem kangen
  C                    G
kangen seng neng njero dodoku
    C           G
gedine roso tresno iki
          Am     D          G
amung tak simpen neng njero ati..

[Interlude:]
G  Bm  C  G
Am  D  G
Am  Bm  C  D  G

[Verse:]
        G
Lintang sing ono neng wengi
Bm
gawe kangen ati
 C
ati seng tansah 
D            G
nandang kasmaran iki
Am
endahe esemmu
     Em
gawe bungahe atiku
        C                   D
mung sliramu pepuja ning atiku

      G
Neng awang katon netramu
Bm
ing saben wengiku
  C          D       G
keroso ing sumilire angin dalu
   Am
sliramu duh nimas
          Em
sing dadi memani ing kalbu
        C                     D
mung sliramu sing ono ning atiku
                G
aku tresno sliramu..

[Intro:] 
C  D  G

[Reff:]
Em             Bm
Neng angin tak titipne
  C                G
roso kangen marang sliramu
  C                 G
nadyan batin pengen ketemu
        Am           D
amung biso nyawang fotomu..

Em       Bm
Abote mendem kangen
  C                    G
kangen seng neng njero dodoku
    C           G
gedine roso tresno iki
          Am     D          G
amung tak simpen neng njero ati..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..