Chord Gitar & Lirik: Ndarboy Genk – Kadung Jeru

[Intro:]
F  A#m F  A  Dm  G  C

[Verse:]
F   A#m          F
aku wes kadung jeru
  A            Dm       G
karo kowe sing ngapusi aku
  C
balik mbek mantanmu

F      A#m      F
pancen wes nasibku
     A         Dm        G
mung dadi pelampiasan nafsu
    A#m           C        F
ben dekne balikan mbek awakmu

   Dm           A#
jaremu pengen lali
    C              F
aku sing mbok curhati
       Dm         A#
pancen aku sing salah
         Bm
ngarep luwih kowe luwih 
          C
ku tak ngalah..

[Reff:]
         F      A#
pancen dudu dalane
    C              F 
aku gandeng mbek kowe
       Dm            Gm
yo wes ben tak ikhlaske
        C           F 
yen meh balek mbek kae
         F       A#
pancen dudu jodohku
         C            F
senadyan wes kadung jeru
   Dm           Gm
mending ojo kesusu,
      C           F 
golek sing luwih ayu..

[Intro:]
F  A#m F  A  Dm  G  C

[Verse:]
F   A#m          F
aku wes kadung jeru
  A            Dm       G
karo kowe sing ngapusi aku
  C
balik mbek mantanmu

F      A#m      F
pancen wes nasibku
     A         Dm        G
mung dadi pelampiasan nafsu
    A#m           C        F
ben dekne balikan mbek awakmu

   Dm           A#
jaremu pengen lali
    C              F
aku sing mbok curhati
       Dm         A#
pancen aku sing salah
         Bm
ngarep luwih kowe luwih 
          C
ku tak ngalah..

[Reff:]
         F      A#
pancen dudu dalane
    C              F 
aku gandeng mbek kowe
       Dm            Gm
yo wes ben tak ikhlaske
        C           F 
yen meh balek mbek kae
         F       A#
pancen dudu jodohku
         C            F
senadyan wes kadung jeru
   Dm           Gm
mending ojo kesusu,
      C           F  C
golek sing luwih ayu.. 

         F      A#
pancen dudu dalane
    C              F 
aku gandeng mbek kowe
       Dm            Gm
yo wes ben tak ikhlaske
        C           F 
yen meh balek mbek kae
         F       A#
pancen dudu jodohku
         C            F
senadyan wes kadung jeru
   Dm           Gm
mending ojo kesusu,
      C           F 
golek sing luwih ayu.. 

[Ending:]
   Dm           Gm
mending ojo kesusu,
      C           F 
golek sing luwih ayu.. 
         Dm       Gm
senadyan kowe ra ayu,
    C               F
aku wes kadung... jeru

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..