Chord Gitar & Lirik: Vita Alvia – Seneng

[Intro:]
A# F  Dm  F  
D# F  A#

[verse I:]
A#
Riko wes ngerti
          Dm
Carane nyenengaken isun
D#              F
Riko ugo wes ngerti
           A#       F
Njobo njerone ati iki

A#
Masio riko
            Dm
Dudu hang kawitan nong isun
D#              F
Dadi hang kelorone
                A#      F
Manggon neng njero ati iki

[Pre-Chorus:]
   D#              F
Sakat urip bareng riko
  Dm           Gm
Endah rasane dunyo
        Cm   F                A#
Senenge ati sing biso diungkapno

[Chorus:]
        A#
Saiki urip isun seneng
           Dm
Keloron bareng ambi riko
             D#  F 
Susah lan seneng..
         A#     F 
disonggo bareng..

           A#
Bedo ambi cerito bengen
           Dm
Awak isun keloro-loro
           D#  F 
Sering digudo.. 
              A#
sering ditinggalno

          Cm  F 
Isun rumongso.. 
            A#   Gm
wes riko senengno..
             Cm    
Cerita hang bengen 
 F           A#
wes isun lalekno

[Interlude:]
Gm  Dm  D# F  A#
Gm  Dm  D# F  A#

[Verse II:]
A#
Masio riko
            Dm
Dudu hang kawitan nong isun
D#              F
Dadi hang kelorone
                A#      F
Manggon neng njero ati iki

[Pre-Chorus:]
   D#              F
Sakat urip bareng riko
  Dm           Gm
Endah rasane dunyo
        Cm   F                A#
Senenge ati sing biso diungkapno

[Chorus I:]
        A#
Saiki urip isun seneng
           Dm
Keloron bareng ambi riko
             D#  F 
Susah lan seneng..
         A#     F 
disonggo bareng..

           A#
Bedo ambi cerito bengen
           Dm
Awak isun keloro-loro
           D#  F 
Sering digudo.. 
              A#
sering ditinggalno

          Cm  F 
Isun rumongso.. 
            A#   Gm
wes riko senengno..
             Cm    
Cerita hang bengen 
 F           A#  F
wes isun lalekno..

[Chorus II:]
        A#
Saiki urip isun seneng
           Dm
Keloron bareng ambi riko
             D#  F 
Susah lan seneng..
         A#     F 
disonggo bareng..

           A#
Bedo ambi cerito bengen
           Dm
Awak isun keloro-loro
           D#  F 
Sering digudo.. 
              A#
sering ditinggalno

          Cm  F 
Isun rumongso.. 
            Dm   Gm
wes riko senengno..
             Cm    
Cerita hang bengen 
 F           A#  Gm
wes isun lalekno..

[Outro:]
             Cm    
Cerita hang bengen 
 F           A#  
wes isun lalekno..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..