Slenco – Chord by Cak Diqin Feat Ami DS

[Intro:] 
G# C# C# F# C#
E  G# G# C#
G#

[Verse I:]
        C#
Mas kangmas namine sinten
     F#
Sakniki dintene sabtu
        A              C#
Mas kangmas kesah teng pundi
       E              G#
Sapi kulo pun manak pitu

     C#
Duh aduh jenengan pripun
     F#
Sakniki pun mboten ngalor
          A                C#
Kenging menopo kok wangsul ngidul
       E            C#
Kulo niki namine sinten..

[Intro:] 
E  C#

[Reff:]
 C#m
Aduh kok njengkelke
          F#m             C#m
Dijak ngendikan kok mrono mrene
   A          F#m
Ndadi ora karuan..
      G#             C#m
Estunipun menopo saliwang

  C#m
Kulo mboten udud..
        F#m           C#m
Rumiyin kulo teng Suroboyo
  A            F#m
Kapan dino Jemuah
         G#   
Kulo mbenjang 
                C#m
badhe tindak pundi..

[Post Reff:]
        C#
Ping kuping walah opo jamur
        F#
Ora mungkin mripatku lamur
        A          C#
Penak meneng ora caturan
              E   
Memang aku ganteng 
      G#   C#
Tiada tandingan..

[Intro:] 
C# C# F# C#
E  G# G# C#
G#

[Verse II:]
        C#
Mas kangmas namine sinten
     F#
Sakniki dintene sabtu
        A              C#
Mas kangmas kesah teng pundi
       E              G#
Sapi kulo pun manak pitu..

     C#
Duh aduh jenengan pripun
     F#
Sakniki pun mboten ngalor
          A                C#
Kenging menopo kok wangsul ngidul
       E            C#
Kulo niki namine sinten..

[Intro:] 
E  C#

[Reff:]
 C#m
Aduh kok njengkelke
          F#m             C#m
Dijak ngendikan kok mrono mrene
   A          F#m
Ndadi ora karuan..
      G#             C#m
Estunipun menopo saliwang

  C#m
Kulo mboten udud
        F#m           C#m
Rumiyin kulo teng Suroboyo
  A            F#m
Kapan dino Jemuah..
         G#   
Kulo mbenjang 
                C#m
Badhe tindak pundi

[Post Reff:]
        C#
Ping kuping walah opo jamur
        F#
Ora mungkin mripatku lamur
        A          C#
Penak meneng ora caturan
              E          G#   C#
Memang aku ganteng tiada tandingan

[Outro Fadeout:]
         A         C#
Penak meneng ora caturan..
              E          G#   C#
Memang aku ganteng tiada tandingan
              E          G#   C#
Memang aku ganteng tiada tandingan
              E          G#   C#
Memang aku ganteng tiada tandingan
              E          G#   C#
Memang aku ganteng tiada tandingan
              E          G#   C#
Memang aku ganteng tiada tandingan

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..