Chord Gitar & Lirik: Denny Caknan – Sampek Tuwek

[Intro:] 
G  D  Em  
D  C  D  G

[Verse I:]
G
Seneng.. seneng bareng
C
Susah.. susah bareng
Am
  Nyanding sliramu..
D
  Sayang sliramu..

        Bm
Wis tak angen-angen..
           Em
Kowe bakal dadi jodohku
        Am
Wis tak angen-angen..
     D             
Kowe dadi pilihanku..

G
Tenang.. rasah sepaneng
C
Tenang.. aku wis seneng
Am
Rene.. rangkulen aku
         D
Tak nggo sangu turuku

 Bm
Mbesok miliho dino
Em
Kowe tak lamar..
         Am
Rasah nduwe roso 
Am
aku ninggalno
 D
Awak'e dewe wis dadi siji..

[Reff:]
         G
Sampek tuwek..
D              Em
 Kowe ra bakal tak culno
D      C
 Masio wis ra wancine
         D
Sayang-sayangan neng kene
  Bm
Siji-sijine wong
            Em
Seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
Nggawe urepku.. seneng..
            G     D  Em
Mesem saben bengi..

G    D    Em
hu.. wo.. oo....

[Verse II:]
         C
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
           D
kowe bakal dadi jodohku..
     G
Oh.. seneng.. seneng bareng
C
Susah.. susah bareng
Am
  Nyanding sliramu..
D
  Sayang sliramu..

        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku

G
Tenang.. rasah sepaneng
C
Tenang.. aku wis seneng
Am
Rene.. rangkulen aku
         D
Tak nggo sangu turuku..

 Bm
Mbesok miliho dino
Em
Kowe tak lamar..
         Am
Rasah nduwe roso
Am
Aku ninggalno
 D
Awak'e dewe wis dadi siji..

[Reff:]
         G
Sampek tuwek..
D              Em
 Kowe ra bakal tak culno
D      C
 Masio wis ra wancine
         D
Sayang-sayangan neng kene
  Bm
Siji-sijine wong
            Em
Seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
Nggawe urepku.. seneng..
            G     D
Mesem saben bengi..

[Reff End:]
         G
Sampek tuwek..
D              Em
 Kowe ra bakal tak culno
D      C
 Masio wis ra wancine
         D
Sayang-sayangan neng kene
  Bm
Siji-sijine wong
            Em
Seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
Nggawe urepku.. seneng..
            G     Em
Mesem saben bengi..

[Ending:]
       Am        D
Nggawe urepku.. wo..
            G
Mesem saben bengi..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..