Jambu Alas – Chord by Didi Kempot Feat Nunung Alvi

[Intro:] 
Em  F  Em
Em  F  Em
F  Em  F  Em

[Verse I:]
           C      G
Kelingan manis eseme..
                  F       Em
Trus kelingan.. ramah gemuyune..
           G
Tresno lan kasih.. kasih sayange
       F             G      Em 
karep atiku klakon dadi Bojone..

[Intro:]
F  Em  F  Em

                  G
Sayange wis nduwe bo..jo..
                     F      Em
Nanging aku..aku wis kadong tresno..
      G 
Nelongso.. rasaning ati
     F            G         Em     
Yen aku ra klakon melu nduweni..

[Intro:] 
Em  G   Em

[Reff:]
            C
Jambu alas kulite ijo
         Em
sing digagas wis duwe Bojo
      C
Ada gula ada semut
          Em
durung rondho ojo direbut

[Nunung:]
Em
 sumpah ning batin
                    G
yen kula bli dadi kawin..
                     F           Em
tekade ngati.. ora bakal luru ganti..

[Intro:]
C  Em

Em
Sumpah wis janji..
                 G
arep sehidup semati..
G
seneng lan sedih..
         F          Em
bareng-bareng.. dilakoni..

[Didi Kempot:]
       C                  Em
Jambu alas nduk manis rasane..
         F         G          Em
snajan tilas tak enteni rondhone..

[Verse II:]
           C      G
Kelingan manis eseme..
                  F       Em
Trus kelingan.. ramah gemuyune..
           G
Tresno lan kasih.. kasih sayange
       F             G      Em 
karep atiku klakon dadi Bojone..

[Intro:]
Em  G  Em

[Reff:]
            C
Jambu alas kulite ijo
         Em
sing digagas wis duwe Bojo
      C
Ada gula ada semut
          Em
durung rondho ojo direbut

[Nunung:]
Em
 sumpah ning batin
                    G
yen kula bli dadi kawin..
                     F           Em
tekade ngati.. ora bakal luru ganti..

[Intro:]
C  Em

Em
Sumpah wis janji..
                 G
arep sehidup semati..
G
seneng lan sedih..
         F          Em
bareng-bareng.. dilakoni..

[Didi Kempot:]
       C                  Em
Jambu alas nduk manis rasane..
         F         G          Em
snajan tilas tak enteni rondhone..

[Ending:]
                  G
Sayange wis nduwe bo..jo..
                     F      Em
Nanging aku..aku wis kadong tresno..
      G 
Nelongso.. rasaning ati
     F            G         Em     
Yen aku ra klakon melu nduweni..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..