Chord Gitar & Lirik: Didi Kempot – Ketaman Asmara

[Intro:] 
D#m G#m B  A#
D#m G#m B  A# D#m
A#

[Verse I:]
        A#           D#m
Saben wayah lingsir wengi
       G#m   A#       D#m
Mripat iki   ora biso turu..
D#m              A#
Tansah kelingan sliramu..
         B           A#
wong ayu kang dadi pepujanku..

          A#   D#m
Bingung rasane atiku..
     G#m      A#         D#m
Arep sambat nanging karo sopo..
D#m         A#
nyatane ora kuwowo
          B      A#        D#m
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

[Reff:]
D#      G#m
wis tak..  lali lali..
          D#m
Malah sansoyo kelingan..
D#m    B       A#
Nganti tekan besuk kapan nggonku
B              A#
 Mendhem ora biso turu..

[Verse II:]
     A#        D#m
Opo iki sing jenenge..
          G#m  A#        D#m
wong kang lagi ketaman asmoro
D#m           A#
prasasat ra biso lali
          B          A#        D#m
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

[Interlude:]
D#m G#m D#m B 
A# B  A#

[Verse III:]
          A#   D#m
Bingung rasane atiku..
     G#m      A#         D#m
Arep sambat nanging karo sopo..
D#m         A#
nyatane ora kuwowo
          B      A#        D#m
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

[Reff:]
D#      G#m
wis tak..  lali lali..
          D#m
Malah sansoyo kelingan..
D#m    B       A#
Nganti tekan besuk kapan nggonku
B              A#
 Mendhem ora biso turu..

[Verse II:]
     A#        D#m
Opo iki sing jenenge..
          G#m  A#        D#m
wong kang lagi ketaman asmoro
D#m           A#
prasasat ra biso lali
          B          A#        D#m
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

[Ending:]
D#m           A#
Prasasat ra biso lali
          B        A#         D#m
Esuk awan bengi tansah mbedo ati..

[Outro:]
D#m B  D#m  B  D#

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..