Chord Gitar & Lirik: Nella Kharisma – Aku Dudu Rojo

[Intro:]
Cm  G# A# G
Cm  G# A# G
Cm

[Verse I:]
Cm                   G      Cm
Aku pancen wong sing tuno aksoro
      Cm             Fm
Ora biso nulis ora biso moco
        G
Nanging ati iki isih nduwe roso
         G#         G       Cm   
Roso tresno koyo tumprape manungso

       Cm          G          Cm
Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
       Cm            Fm
Biso mangan wae aku uwis trimo
         G
Nanging ati iki isih nduwe roso
          G#          G
Jroning batin sak tenane 
  Cm             G# G  Cm
pengen.. kondho..

[Reff:]
  Fm  A#        Fm
Pupus godhong gedhang
        G#         G        Cm
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
  G
Biting pringe garing
        G#        G  
Mbok apusi awakku yo 
       Cm     G# G  Cm
nganti gering..
   Fm
Klaras godhong gedhang
           G#       G         Cm
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
  G
Tiwas.. ketiwasan..
        G#          G 
Melu nandur tresno aku 
       Cm   G  Cm
ra keduman..

[Verse II:]
Cm                   G      Cm
Aku pancen wong sing tuno aksoro
      Cm             Fm
Ora biso nulis ora biso moco
        G
Nanging ati iki isih nduwe roso
         G#         G       Cm   
Roso tresno koyo tumprape manungso

[Intro:]
G# Fm  A#
Fm  G  Cm
G# G  G# Fm  G

[Reff:]
  Fm  A#        Fm
Pupus godhong gedhang
        G#         G        Cm
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
  G
Biting pringe garing
        G#        G  
Mbok apusi awakku yo 
       Cm     G# G  Cm
nganti gering..
   Fm
Klaras godhong gedhang
           G#       G         Cm
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
  G
Tiwas.. ketiwasan..
        G#          G 
Melu nandur tresno aku 
       Cm   
ra keduman..

[Ending:]
       Cm          G          Cm
Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
       Cm            Fm
Biso mangan wae aku uwis trimo
         G
Nanging ati iki isih nduwe roso
          G#          G
Jroning batin sak tenane 
  Cm            G  Cm
pengen.. kondho..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..