Chord Gitar & Lirik: Didi Kempot – Ambyar

[Intro:] 
B  E  C#m F# B  F#
B  E  C#m F# A  F#
B

[Verse I:]
B
Wis kebacut ambyar
E
Remuk sing ning ati
 F#
Opo ngene iki..
         B
Sing jenenge korban janji
C#m              D#m
 Wis ambyar  aku kudu kepiye
  E                C#    
Metu ngendi supoyo ketemu 
F#  C#m F#
kowe..

    B
Wis kebacut ambyar
E
Tresnaku kesasar
  F#
Seneng karo kowe
      B
Salah nggonku milih pacar
C#m
 wis ambyar..
     D#m
Loro sing tak rasake
  E                  C#
Kowe lungo ninggalke aku
F#         C#m F# B
ning kene..

[Reff:]
        B
Wis kebacut ambyar
  G#m
Ambyar koyo ngene
  E
Manise janjimu
       F#             
Jebule mung ono lambe..

[Intro:]
C#m F# B  F#

        B
Wis kebacut ambyar
  G#m
Ambyar koyo ngene
     E
Ning opo kowe lungo
        F#
Nyekso aku koyo ngene
  C#m
Sopo sing rak karuan
      F#              B
Yen digawe kuciwo.. ambyar..

[Interlude:] 
B  E  F# B
B  E  F# B

[Verse II:]
    B
Wis kebacut ambyar
E
Tresnaku kesasar
  F#
Seneng karo kowe
      B
Salah nggonku milih pacar
C#m
 wis ambyar..
     D#m
Loro sing tak rasake
  E                  C#
Kowe lungo ninggalke aku
F#         C#m F# B
ning kene..

[Reff:]
        B
Wis kebacut ambyar
  G#m
Ambyar koyo ngene
  E
Manise janjimu
       F#             
Jebule mung ono lambe..

[Intro:]
C#m F# B  F#

        B
Wis kebacut ambyar
  G#m
Ambyar koyo ngene
     E
Ning opo kowe lungo
        F#
Nyekso aku koyo ngene
  C#m
Sopo sing rak karuan
      F#              B
Yen digawe kuciwo.. ambyar..

[Outro:]
C#m D#m C#m F# B

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..