Intan Chacha – Penak Sing Maido



   D             G
maido.. sak karepmu..
       A              D
ora ngaruh.. ning uripku..
     Bm              Em
ngomongo.. sak senengmu..
         A                   D
paling penak pikiren karo mlaku..

D
(penak sing maido..)
G
(penak sing maido..)
A
(penak sing maido..)
D               A
(penak sing maido..)

[Intro:]
D   G   A   D

[Verse I:]
D                                A
ora tak anggep.. kowe ngomongne aku..
A                                  D
ora tak pikir.. ngomongo sak senengmu..
D                          A
tak lurus wae ngurusi butuhku..
A                                 D
sing penting yakin manut karep atiku..

[Verse II:]
Bm
sak tenane aku ngerti
               F#m
kowe iri karo aku
                  F#m
bola bali kowe ngomong
                 G
tapi.. ning mburiku
         A             D
sakjane aku.. kudu ngguyu..

Bm
koyo wong kurang kerjaan
                F#m
ngurusi eleke liyan
                  F#m
mbok pikir kowe kuwi
                G
koyo wis apik tenan..
         A             D
tibake.. penak sing nyawang..

[Reff:]
   D             G
maido.. sak karepmu..
       A              D
ora ngaruh.. ning uripku..
     Bm              Em
ngomongo.. sak senengmu..
         A                  D
paling penak pikiren karo mlaku..

Bm
penak sing maido
                   F#m
timbang sing nglakoni mas
              F#m
penak sing maido..
            G
ora mikir rugi..
                      A
kari ngomong sak penake
                 D
liyane dipikir keri..

Bm
penak sing maido
                   F#m
timbang sing nglakoni mas
              F#m
penak sing maido..
            G
ora mikir rugi..
                      A
kari ngomong sak penake
                  D
liyane dipikir mburi..
 
D
(penak sing maido..)
G
(penak sing maido..)
A
(penak sing maido..)
D               A
 (penak sing maido..)

[Intro:]
D   G   A   D

[Verse II:]
Bm
sak tenane aku ngerti
               F#m
kowe iri karo aku
                  F#m
bola bali kowe ngomong
                 G
tapi.. ning mburiku
         A             D
sakjane aku.. kudu ngguyu..

Bm
koyo wong kurang kerjaan
                F#m
ngurusi eleke liyan
                  F#m
mbok pikir kowe kuwi
                G
koyo wis apik tenan..
         A             D
tibake.. penak sing nyawang..

[Reff:]
   D             G
maido.. sak karepmu..
       A              D
ora ngaruh.. ning uripku..
     Bm              Em
ngomongo.. sak senengmu..
         A                  D
paling penak pikiren karo mlaku..

Bm
penak sing maido
                   F#m
timbang sing nglakoni mas
              F#m
penak sing maido..
            G
ora mikir rugi..
                      A
kari ngomong sak penake
                 D
liyane dipikir keri..

Bm
penak sing maido
                   F#m
timbang sing nglakoni mas
              F#m
penak sing maido..
            G
ora mikir rugi..
                      A
kari ngomong sak penake
                  D
liyane dipikir mburi..