Chord Gitar & Lirik: Vita Alvia – Gemantung Roso

[Intro:] 
Fm  D# A#m Fm
A#m Fm  A#m Fm
C# D# Fm

[Verse I:]
Fm         D#
Mung kari angenan
                   Fm
Welas hang isun sambang
          D#
Saiki wes ilang
                  Fm
Dadi duwen wong liyan

A#m          Fm
Rasane getun temenan
A#m           Fm
Bengen isun buang
A#m            Fm
Ngaboti wong lanang liyan
    D#   Cm      Fm
Tibane malah kelaran...

Fm          D#
Sun getun temenan
                  Fm
Bengen riko sun buang
Fm           D#
Biso tah sun eman
                   Fm
Balekno ring pangkuan

A#m             Fm
Mageh wes duwen wong liyan
A#m                Fm
Jujur seng lilo nyawang
A#m             Fm
Saiki welas sun temenan
        D#   Cm         Fm
Sun anteni masio sampek kapan

[Intro:] 
A#m C  Fm
A#m Cm  Fm

[Reff:]
Fm               D#
Gemantung roso welas iki
         A#m   
Sampek kapan.. 
               Fm
sumpah sun anteni..
A#m               Fm
Umpomo seng jodoh saiki
       D#     Cm      Fm
Mugo baen.. dadi jodo pati..

[Intro:] 
Fm  D# A#m Fm
A#m Fm  A#m Fm
C# D# Fm

[Verse II:]
Fm         D#
Mung kari angenan
                   Fm
Welas hang isun sambang
          D#
Saiki wes ilang
                  Fm
Dadi duwen wong liyan

A#m          Fm
Rasane getun temenan
A#m           Fm
Bengen isun buang
A#m            Fm
Ngaboti wong lanang liyan
    D#   Cm      Fm
Tibane malah kelaran...

[Intro:] 
A#m C  Fm
A#m Cm  Fm

[Reff:]
Fm               D#
Gemantung roso welas iki
         A#m   
Sampek kapan.. 
               Fm
sumpah sun anteni
A#m               Fm
Umpomo seng jodoh saiki
       D#     Cm      Fm
Mugo baen.. dadi jodo pati

[Ending:]
Fm               D#
Gemantung roso welas iki
         A#m   
Sampek kapan.. 
               Fm
sumpah sun anteni
A#m               Fm
Umpomo seng jodoh saiki
       D#     Cm      Fm
Mugo baen.. dadi jodo pati..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..