Chord Gitar Aku Cah Lhoos – Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  F  G  C  G
C  F  G  C  G

     C                    F
kowe sing tak tresno ning njero atiku
          C             G
ning nyatane pikiranmu atos koyo watu
     C                    F
roso sayangku mung mbok gawe tukar padu
      C            G            C  G
kabeh omongku ning ngarepmu keleru..

      C             F
kabeh polahku amung nggawe nesumu
     C          G
suwe-suwe mumet tenan sirahku
        F              G
yen tak pikir-pikir ra ono hasile
        F              G
yen tak gagas-gagas ra ono untunge..

Reff :
 C
 wes sakkarepmu, arep piye polahmu
          F
 ra tak gugu..
 G
 wes sakkarepmu, piye wae ngomongmu
          C            G
 ra tak rungokne kupingku
   F                         G
 kuat tak tunggoni, yen ra kuat..
             C    G
 tak tinggal turu..

 C
 wes sakkarepmu, arep piye polahmu
          F
 ra tak gugu..
 G
 wes sakkarepmu, piye wae ngomongmu
          C            G
 ra tak rungokne kupingku..
   F                        G
 kuat tak tunggoni yen ra kuat..
             C    G
 tak tinggal turu..

Musik :
C  F  G  C  G
C  F  G  C  G

     C                    F
kowe sing tak tresno ning njero atiku
          C             G
ning nyatane pikiranmu atos koyo watu
     C                    F
roso sayangku mung mbok gawe tukar padu
      C            G            C  G
kabeh omongku ning ngarepmu keleru..

      C             F
kabeh polahku amung nggawe nesumu
     C          G
suwe-suwe mumet tenan sirahku
        F              G
yen tak pikir-pikir ra ono hasile
        F              G
yen tak gagas-gagas ra ono untunge..

Reff :
 C
 wes sakkarepmu, arep piye polahmu
          F
 ra tak gugu..
 G
 wes sakkarepmu, piye wae ngomongmu
          C            G
 ra tak rungokne kupingku
   F                         G
 kuat tak tunggoni, yen ra kuat..
             C    G
 tak tinggal turu..

 C
 wes sakkarepmu, arep piye polahmu
          F
 ra tak gugu..
 G
 wes sakkarepmu, piye wae ngomongmu
          C            G
 ra tak rungokne kupingku..
   F                        G
 kuat tak tunggoni yen ra kuat..
             C
 tak tinggal turu..
   F                         G
 kuat tak tunggoni, yen ra kuat..
              C   G  G  G  C
 tak tinggal turu..


By: TeknoBgt.com