Chord Gitar Dudo Ngarep Omah – Yeni Inka

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  G  C
C  G  C

      C                     G
ono dudo manggon ngarep omahku..
         G                    C
yen ruh aku dewe'e ngguya-ngguyu..
         F                  C
soyo yen ngerti.. yen tak tamatke..
      C          G      C
olehe mlaku soyo digawe-gawe..

Int.
F  G  C

       C                G
kiro-kiro umure seket pitu
          G                    C
wis meh podho karo yuswane pak ku..
      F             C
opo karepe.. aku ra ngerti..
        C        G        C
saben sore aku dikirimi roti..

       F                  C
suwe suwe aku kok soyo mundhak bingung
       D                    G..
kudu-kudu kepingin nyang omahe..

         C                 G
kok ndilalah ibu pirso kabehe..
        G                C
saben teko rotine dibalekke..
        F               C
pikirku tentrem.. koyo adate..
          C         G           C
yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

Musik :
F  G  C 
C  G  G  C
F  C  C  G  C

       F                  C
suwe suwe aku kok soyo mundhak bingung
       D                    G..
kudu-kudu kepingin nyang omahe..

      C                     G
ono dudo manggon ngarep omahku..
         G                    C
yen ruh aku dewe'e ngguya-ngguyu..
         F                  C
soyo yen ngerti.. yen tak tamatke..
      C          G      C
olehe mlaku soyo digawe-gawe..

Int.
F  G  C

       C                G
kiro-kiro umure seket pitu
          G                    C
wis meh podho karo yuswane pak ku..
      F             C
opo karepe.. aku ra ngerti..
        C        G        C
saben sore aku dikirimi roti..

       F                  C
suwe suwe aku kok soyo mundhak bingung
       D                    G..
kudu-kudu kepingin nyang omahe..

         C                 G
kok ndilalah ibu pirso kabehe..
        G                C
saben teko rotine dibalekke..
        F               C
pikirku tentrem.. koyo adate..
          C         G           C
yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..
          C         G           C
yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..
          C         G         C
yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..


By: TeknoBgt.com