Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Rungokno Aku – Ndarboy Genk feat. Denny Caknan

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  F

 G            C
aku jengkel karo.. kowe..
             F          G
opo opo mbok putusi.. dewe..
      F              Em
madep aku.. rungokno aku..
       Dm                     G
aku ra mung konco ngentekke.. wektu..

             F
aku nelongso yen we nangis yank..
  Fm                       Em
padahal aku ra neng ngendi endi..
     Am                  Dm
mung coro pemikiranmu kleru..
  G                        C     
kabeh omongan mbok lebokne atimu..

              F
aku ra pengen kowe sedih yank..
  Fm                 Em
soyo suwe kudune.. soyo sayang..
  Am                   Dm
hubungan ojo di gawe pelik..
   G                     C
percoyo aku ra ketan sak itik..

Reff :
  C7        F
 siji sijine kowe..
 Fm               Em
  sumpah ra ono liyane..
 Am           Dm
  ambruk cagakku..
              F          G
 nuruti kabeh angen-angenmu..

             F
 opo opo kok aku..
 Fm               Em
  kabeh mung tibakke neng aku..
 Am         Dm
  senajan dalan ra alus..
      G                  C
 sing penting aku wani terus..

Musik :
Am  Em  F  C  
Dm  Am  G  F  G  C  

              F
aku ra pengen kowe sedih yank..
  Fm                 Em
soyo suwe kudune.. soyo sayang..
  Am                   Dm
hubungan ojo di gawe pelik..
   G                     C
percoyo aku ra ketan sak itik..

Reff :
             F
 siji sijine kowe..
 Fm               Em
  sumpah ra ono liyane..
 Am           Dm
  ambruk cagakku..
              F          G
 nuruti kabeh angen-angenmu..

             F
 opo opo kok aku..
 Fm               Em
  kabeh mung tibakke neng aku..
 Am         Dm
  senajan dalan ra alus..
      G                  C
 sing penting aku wani terus..

          Am       Em
 sugeng dalu widodari..
       F            C
 ojo nangis tibo mburi..
        Am          Em
 kartoyono medot janji..
          F           G     C
 rungokno aku sing nduwe.. ati..

          Am       Em
 sugeng dalu widodari..
       F            C
 ojo nangis tibo mburi..
        Am          Em
 kartoyono medot janji..
          F           G     C
 rungokno aku sing nduwe.. ati..
          F           G     C  C
 rungokno aku sing nduwe.. ati..



By: TeknoBgt.com