Chord Gitar Sepine Ati – Yeni Inka

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  G  Am  Em
F  Dm  G

C           G       Am         Em
lintang lintang ono ing wengi iki
     F           C          Dm    G
seng gelem ngancani saben wengiku..
C       G          Am      Em
bulan bulan tulong sampekno..
  F           Dm          G
salam iki kanggo sing wis nglarani aku

       F           C
tulong ojo ngecewakne aku
     F        G
seng wes berjuang..
  F           Dm       G
tulong ojo ngecewakne ati iki ngeliyo..

Reff :
 C          G        Am     Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi
   F           Dm       G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati
        C      G           Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em            F
 karo nyawang lintang
        Dm       G
 wengi iki kroso sepi ning ati..

Musik :
C  G  Am  Em
F  Dm  G
C  G  Am  Em
F  Dm  G

C       G          Am      Em
bulan bulan tulong sampekno..
  F           Dm          G
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

Reff :
 C          G        Am     Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   F           Dm       G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        C      G           Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em            F
 karo nyawang lintang
        Dm       G
 wengi iki kroso sepi ning ati..

Musik :
C  G  Am  Em
F  Dm  G
C  G  Am  Em
F  Dm  G 

C       G          Am      Em
bulan bulan tulong sampekno..
  F           Dm          G
salam iki kanggo sing wis nglarani aku..

Reff :
 C          G        Am     Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   F           Dm       G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        C      G           Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em            F
 karo nyawang lintang
        Dm       G
 wengi iki kroso sepi ning ati..

 C          G        Am     Em
 biyen tahu ngancani saiki ono ngendi..
   F           Dm       G
 langit wengi iki kroso sepi ning ati..
        C      G           Am
 neng kene aku ngenteni sliramu
   Em            F
 karo nyawang lintang
        Dm       G             C
 wengi iki kroso sepi ning ati..


By: TeknoBgt.com