Chord Gitar Benteng Pendem – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
F  G  C
F  G  C

C
wengi kang sepi
F
 nggoda atiku
G
  neng kene iki
          C
ngelingke sliramu
F
  kepingin nyendhen
C
 koyo dek mbiyen
     D
seprene lungamu
     G
uwis kesuwen..

C
neng benteng pendem
F
 wis ngancik peteng
G
  lingsire suryo
     C
sore ganti wengi
F
  nengkene iki
C
 neng kutho ngawi
    G
muliho sedelo
    C
aku ngenteni..

Int. 
C  F  Dm  G  C

Reff :
G
taline asmoro
         C
kenceng ora biso udar
      F        G 
neng atiku selawase
 C
ojo samar..

G
neng benteng pendem
       C
naliko kowe ngucap seneng
      F           G
neng atiku mung kowe sing
 C
nggowo kangen..

Musik : 
C  F  G  C
Dm  Em  Dm  G  C

C
wengi kang sepi
F
 nggoda atiku
G
  neng kene iki
          C
ngelingke sliramu
F
  kepingin nyendhen
C
 koyo dek mbiyen
     D
seprene lungamu
     G
uwis kesuwen..

C
neng benteng pendem
F
 wis ngancik peteng
G
  lingsire suryo
     C
sore ganti wengi
F
  nengkene iki
C
 neng kutho ngawi
    G
muliho sedelo
    C
aku ngenteni..

Int. 
C  F  Dm  G  C

Reff :
G
taline asmoro
         C
kenceng ora biso udar
      F        G 
neng atiku selawase
 C
ojo samar..

G
neng benteng pendem
       C
naliko kowe ngucap seneng
      F           G
neng atiku mung kowe sing
 C
nggowo kangen..

G
taline asmoro
         C
kenceng ora biso udar
      F        G 
neng atiku selawase
 C
ojo samar..

G
neng benteng pendem
       C
naliko kowe ngucap seneng
      F           G
neng atiku mung kowe sing
 C
nggowo kangen..

Outro : 
F  G  C


By: TeknoBgt.com