Chord Gitar Gembok Ilang Kuncine – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Am  F  C
Dm  Am  Dm  G  C

C            Am
gembok ilang kuncine
        F             C
aduh simbok.. iki kepiye..
       Am                  Dm
sing wedok nongas nangis wae
       G                     G  Dm  G
sing lanang neng ngendi lungane..

C             Am
kunci gemboke ilang
         F             C
aduh pak'e.. pak'e kelangan..
       Am               Dm
sing lanang ora doyan mangan
        G           C
songgo uang bojone ilang..

         C            G
(digondol sing gede duwur)
          G           C
(dijak numpak kapal mabur)
       C        G
(ciloko alias kojor)
           G                   C
sing ditinggal mlungker neng kasur..

Int. 
Am  Em  G  C

Reff :
        Dm            G
uwis nduwe kok isih pengen
           C           Am
mbok yo nyebut opo ra isin
       Dm            G
jarene pengen sing gedhe
       G           C
sing gedhe kuwi apane..

        Dm              G
uwis nduwe kok isih nglirik
        C          Am
ngono kuwi yo ora apik
    Dm               G
jarene pengen sing cilik
       G           C  G
sing cilik kuwi apane..

Musik : 
C  Am  F  C
Dm  Am  Dm  G  C

[prolog]
wah, ha sing dipengeni opo meneh to? 
ha mengko sing cilik, yo iso dadi gede
ha sing gede yo mengko biso dadi cilik 
hayo percoyo po ra?

C             Am
kunci gemboke ilang
         F           C
aduh pak'e pak'e kelangan
       Am               Dm
sing lanang ora doyan mangan
        G           C
songgo uang bojone ilang..

         C            G
(digondol sing gede duwur)
          G           C
(dijak numpak kapal mabur)
       C        G
(ciloko alias kojor)
           G                   C
sing neng omah mlungker neng kasur..

Int. 
Am  Em  G  C

Reff :
        Dm            G
uwis nduwe kok isih pengen
           C           Am
mbok yo nyebut opo ra isin
       Dm            G
jarene pengen sing gedhe
       G           C
sing gedhe kuwi apane..

        Dm              G
uwis nduwe kok isih nglirik
        C          Am
ngono kuwi yo ora apik
    Dm               G
jarene pengen sing cilik
       G           C
sing cilik kuwi apane..

Outro : 
C  Am  F  C
Dm  Am  Dm  G  C

[prolog]
sing gede iso dadi cilik
sing cilik iso dadi gede
wah wong urip pancen repot
yo uwis lah..


By: TeknoBgt.com