Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Kangen Kowe – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro]
C  Em  F  G
C  Em  F  G  C

[Verse]
C                Em  F    G
Sepine ing wengi iki Aku eling
C                  Em  F      G
Atiku mung tansah eling karo kowe
  F          Em
Angin parama ribut
  F        C
Tansah ngelingake
F        C    Dm        G
Aku ora bakal lali karo kowe

[Chorus]
        C    Am
Aku kangen kowe
      F    G    C
Esuk awan wengi sore
        C    Am
Aku kangen kowe...
        F    G      C
Cah ayu aku neng kene
      C    Am
Aku kangen kowe
      F      G  C
Entenono sak tekane
      C    Am
Aku kangen kowe
      Dm      G
Aku kangen karo kowe

[Interlude]
C  Em  F  G

[Verse 2]
C                  Em
Kangen kangen Yank aku kangen
      F            G
Ngenteni kowe aku neng kene
      C            Em
Eling alismu eling pipimu
    F              G
Ugo eling kuwi ayumu cah ayu
      C            Em
Neng kene kangen atiku kangen
    F              G
Mung eling karo kowe cah ayu

[Verse]
C                Em  F    G
Sepine ing wengi iki Aku eling
C                  Em  F      G
Atiku mung tansah eling karo kowe
  F          Em
Angin parama ribut
  F        C
Tansah ngelingake
F        C    Dm        G
Aku ora bakal lali karo kowe

[Chorus]
        C    Am
Aku kangen kowe
      F    G    C
Esuk awan wengi sore
        C    Am
Aku kangen kowe...
        F    G      C
Cah ayu aku neng kene
      C    Am
Aku kangen kowe
      F      G  C
Entenono sak tekane
      C    Am
Aku kangen kowe
      Dm      G
Aku kangen karo kowe

[Interlude]
C  Em  F  G

C                Em
Kangen kangen mas aku kangen
      F            G
Ngenteni kowe aku neng kene

[Solo]
C  Em  F  G
C  Em  F  G
Am  G  F  Dm  F  G  F

[Chorus]
        C    Am
Aku kangen kowe
      F    G    C
Esuk awan wengi sore
        C    Am
Aku kangen kowe...
        F    G      C
Cah ayu aku neng kene
      C    Am
Aku kangen kowe
      F      G  C
Entenono sak tekane
      C    Am
Aku kangen kowe
      Dm      G
Aku kangen karo kowe

[Outro]
C    Am


By: TeknoBgt.com