Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Taman Jurug – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro]
Am  Dm  E  Am
Am  Dm  E  Am

[Verse]
Am                        Dm
Ning Kutho Solo, muda lan mudi
            E          
Ing Taman Jurug ing pinggir
                Am
Bengawan Solo
Am                        Dm
Muda lan mudi, awan lan mbengi
          E        
Do suko-suko, nanging
             Am  Dm  Em  Am
ojo ngiket janji

[Chorus]
Am                   
Cahyaning bulan, nrajang
                 Dm
pucuk ing cemara
              E           
Angin kang teko, sasat nggowo
               Am
gending tresno
Am                  
Banyu Bengawan, sinorot
                Dm
cahyaning bulan
          E         
Lir sewu dian, alerap
              Am
nggugah kenangan
Am                        Dm
Ngersakke nopo, mung sarwo ono
            E         
Ning Taman Jurug, taman
             Am
endah Kutho Solo
Am                      Dm
Papan Kreasi, muda lan mudi
            E       
Sing tuwo-tuwo welinge
               Am
jo nganti lali

[Interlude]
Am  Dm  E  Am
Am  Dm  E  Am

[Verse]
Am                        Dm
Ning Kutho Solo, muda lan mudi
            E    
Ing Taman Jurug ing
                      Am
pinggir Bengawan Solo
Am                        Dm
Muda lan mudi, awan lan mbengi
          E           
Do suko-suko, nanging ojo
             Am  Dm  Em  Am
ngiket janji

[Chorus]
Am                    
Cahyaning bulan, nrajang
                Dm
pucuk ing cemara
              E     
Angin kang teko, sasat
                     Am
nggowo gending tresno
Am                   
Banyu Bengawan, sinorot
               Dm
cahyaning bulan
          E       
Lir sewu dian, alerap
                 Am
nggugah kenangan
Am                        Dm
Ngersakke nopo, mung sarwo ono
            E         
Ning Taman Jurug, taman
             Am
endah Kutho Solo
Am                      Dm
Papan Kreasi, muda lan mudi
            E       
Sing tuwo-tuwo welinge
               Am
jo nganti lali


By: TeknoBgt.com