Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Sewu Siji – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro]
C  Em  F  G  C 
(2x) 
G

[Verse 1]
        C            Em
aduh romo ibu ngapuranen aku
    F              C
yen ono salah lan luputku
F                  Em      Am
yak rumangsani aku nduweni doso
      F      D            G
nganti saiki isih kroso neng dodo

[Verse 2]
        C                Em
rino wengi ra lali tansah ndedongo
  F                  C
memuji marang kang Kuoso
  F              Em        Am
mugi enggal entuk paring pangapuro
        F        G            C
urip tetrem ayem ugo kanti mulyo

[Interlude]
Am  F  G

[Chorus]
        C        F              C
ngendi ono anak wani marang wong tuo
          C        D          G
yen ngerti ono sewu siji sing wani
        C        F                C
ngendi ono anak lali marang wong tuo
            C        D          G
yen nganti ono sewu siji sing lali

[Bridge]
  F
suargo ning ndonyo
      C    G  Am
ono sukune wong tuo
      G
wong Kang tuhu suci
          C
gedhe ganjarane

[Interlude]
C  Em  F  C
F  Em  Am
F  D  G

[Verse 2]
        C                Em
rino wengi ra lali tansah ndedongo
  F                  C
memuji marang kang Kuoso
  F              Em        Am
mugi enggal entuk paring pangapuro
        F        G            C
urip tetrem ayem ugo kanti mulyo

[Interlude]
Am  F  G

[Chorus]
        C        F              C
ngendi ono anak wani marang wong tuo
          C        D          G
yen ngerti ono sewu siji sing wani
        C        F                C
ngendi ono anak lali marang wong tuo
            C        D          G
yen nganti ono sewu siji sing lali

[Bridge]
  F
suargo ning ndonyo
      C    G  Am
ono sukune wong tuo
      G
wong Kang tuhu suci
          C
gedhe ganjarane

[Chorus]
        C        F              C
ngendi ono anak wani marang wong tuo
          C        D          G
yen ngerti ono sewu siji sing wani
        C        F                C
ngendi ono anak lali marang wong tuo
            C        D          G
yen nganti ono sewu siji sing lali

[Bridge]
  F
suargo ning ndonyo
      C    G  Am
ono sukune wong tuo
      G
wong Kang tuhu suci
          C
gedhe ganjarane


By: TeknoBgt.com