Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Angin Malioboro – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  Bm  Am  G
F  C  F  G  C

  C               Em  F      C
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
 C                 Em    F     G
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

 F        Em      Dm     G       C
Angin malioboro.. tansah ngelingake
 F       Em     Dm     G
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
      C      Am         F   G       C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am       F    G       C
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Am     F          Dm     G  C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Intro) 
Em  F  G

C                Em
Kangen kangen atiku kangen
    F           G
aku kangen karo sliramu
      C            Em
Eling alismu eling lambemu
    F           G
Ugo eling anamu cah ayu
       C            Em
Neng kene kangen atiku kangen
      F              G
Mung eling karo kowe cah ayu..

  C               Em  F      C
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
 C                 Em    F     G
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

 F        Em      Dm     G    C
Angin malioboro.. tansah ngelingake
F       Em      Dm     G
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
      C      Am         F   G       C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am         F     G     C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F          Dm     G  C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Interlude) 
Em  F  G
(4x)
Am  Em  F
Dm  Em  F  Dm  Em  F  G

(Chorus)
      C      Am         F     G     C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am       F    G       C
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Am     F          Dm     G    C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

      C      Am         F     G     C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am       F    G       C
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Am     F          Dm     G  C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe..

(Outro) 
Am  F  G  C


By: TeknoBgt.com