Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Aku Ngerti Kowe (Memahamimu) – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]
C  F  C
C  F  G
F  G  F  C
C  G  C  G

[verse (1)]

    C               F       C
Senajan mung nyawang ono ngimpiku
                 F         G
Ning aku koyo urip neng sandingmu
F   G  F       C
Rasane njero ati iki
F        C    G           C        G 
Mung aku dewe sing ngerti sliramu

[verse (2)]

    C           F      C
Senajan wes suwe ora ketemu
                 F        G
Ning aku ra lali marang janjimu
F   G  F        C
Rasane jroning ati iki
F           C
Mung aku yo mung aku
G          C
Sing ngerti sliramu

[interlude]
G   C   G   C

[chorus (1)]

       G            F
Mlayuo neng pucuk gunung
        G           C
Tak tunggu nganti mudun
F       C
Ngaweo aku
         F          C
Tak nggo sangu ngalamun

[interlude]
G   C

[chorus (2)]

        G           F
Menengo kemulan wengi
   G           C
Kairing roso sepi
F           C
Mung aku yo mung aku
     Dm        G        C
Sing ngerti ngerti sliramu

[musik]
Dm  F  Dm  C
F  C  G  C
G  F  G  C
F  C  G  C G

[verse (3)]

    C          F          C
Senajan wis ora krungu swaramu
              F           G
Ning aku ra biso lali esemmu
F   G   F          C
Rasane jroning ati iki
F           C
Mung aku yo mung aku
G           C
Sing ngerti sliramu

[interlude]
G   C   G   C

[chorus (1)]

       G            F
Mlayuo neng pucuk gunung
        G           C
Tak tunggu nganti mudun
F       C
Ngaweo aku
         F          C
Tak nggo sangu ngalamun

[interlude]

G   C

[chorus (2)]

        G           F
Menengo kemulan wengi
   G           C
Kairing roso sepi
F           C
Mung aku yo mung aku
     Dm        G        C
Sing ngerti ngerti sliramu

[chorus (1)]

       G            F
Mlayuo neng pucuk gunung
        G           C
Tak tunggu nganti mudun
F       C
Ngaweo aku
         F          C
Tak nggo sangu ngalamun

[interlude]

G   C

[chorus (2)]

        G           F
Menengo kemulan wengi
   G           C
Kairing roso sepi
F           C
Mung aku yo mung aku
     Dm        G        C
Sing ngerti ngerti sliramu
     Dm        G        C
Sing ngerti, ngerti sliramu


By: TeknoBgt.com