Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Janji Palsu – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro]
F  G  Em  Am  Dm  G  C
F  G  Em  Am  Dm  D  G  G

[Verse]
        C                Am
kuping iki durung sudo rungu
        F        G        C
isih krungu malah tekan atiku
  Dm          C
naliko kowe ngucapake
    D              G
tresnamu ning ngarepku

[Pre-Chorus]
      C                Am
ning nyatane kabeh kuwi palsu
          F            G          C
wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Dm            G      C
awakku nganti kuru..amargo janjimu
  Dm    G        C    G
kabeh kuwi janji palsu

[Chorus]
            C
yen kowe tresno
            F    C
ning opo ngelarani aku
            C
yen kowe setyo
          D      G
ning opo ngapusi aku

            C
yen kowe seneng
          F        C
ning opo lali janjimu
            C
yen kowe temen
      D            G
ning opo ninggalke aku

F
tak enteni
      C        Am
ning kene ora teko
  Dm          G
lungo ninggal lali
      C  G
keluargo

[Interlude]
C  Em  F  G  C
Dm  G  Em  Am
F  D  G  G

[Pre-Chorus]
      C                Am
ning nyatane kabeh kuwi palsu
          F            G          C
wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Dm            G      C
awakku nganti kuru amargo janjimu
  Dm    G        C    G
kabeh kuwi janji palsu

[Chorus]
            C
yen kowe tresno
            F    C
ning opo ngelarani aku
            C
yen kowe setyo
          D      G
ning opo ngapusi aku

            C
yen kowe seneng
          F        C
ning opo lali janjimu
            C
yen kowe temen
      D            G
ning opo ninggalke aku

F
ning nyatane
      C        Am
lungo tekan seprene
  Dm    G      C
lungo ora ono kabare

[Chorus]
            C
yen kowe tresno
            F    C
ning opo ngelarani aku
            C
yen kowe setyo
          D      G
ning opo ngapusi aku

            C
yen kowe seneng
          F        C
ning opo lali janjimu
            C
yen kowe temen
      D            G
ning opo ninggalke aku

F
ning nyatane
      C        Am
nganti tekan seprene
      Dm          G
kowe lungo lali ninggal
      C
keluargo

[Outro]
F  C  Am
Dm  G  C  C


By: TeknoBgt.com