Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Tresno Putih – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]
C  F  G  C
Am  F  Dm  G

[verse]

C           F    G         C
Sopo sing salah, sopo sing keliru
Am           F   G              C
aku wes ngalah, kowe sing mlayu
C             F
Tresno sing putih
G            Em    Am
Sak iki ning wes malih
     Dm         G        C
Kowe ninggal aku, ra gelem muleh


[verse]

C          F   G          C
Biyen janjine, tresno selawase
Am             F   G          C
  nanging nyatane,  cukup semene
C         F
Manise lambe
G          Em  Am
Malih kari paite
    Dm       G         C
Omonganmu ora ono nyatane

[instrumental]

C  Dm  G  C  Am
Dm  G  C

[chorus (1)]

   F            G
Rambut nganti sikil
Em            Am
Uwes tak pasrahke
  Dm         G             C
Nanging kowe sek golek liyane

[instrumental]
Dm  G  C

[chorus (2)]

F       G
Atiku bingung
    Em       Am
Aku kudu kepiye
      Dm        G        C
Duh biyung nasibku kok koyo ngene

[verse]

C           F    G         C
Sopo sing salah, sopo sing keliru
Am           F   G              C
  aku wes ngalah, kowe sing mlayu
C             F
Tresno sing putih
G            Em    Am
Sak iki ning wes malih
     Dm         G        C
Kowe ninggal aku, ra gelem muleh

[instrumental]
C  Dm  G  C  Am
Dm  G  C

[chorus (1)]

   F            G
Rambut nganti sikil
Em            Am
Uwes tak pasrahke
  Dm         G             C
Nanging kowe sek golek liyane

[instrumental]
Dm  G  C

[chorus (2)]

F       G
Atiku bingung
    Em       Am
Aku kudu kepiye
      Dm        G        C
Duh biyung nasibku kok koyo ngene

[verse]

C          F   G          C
Biyen janjine, tresno selawase
Am             F   G          C
  nanging nyatane,  cukup semene
C         F
Manise lambe
G          Em  Am
Malih kari paite
    Dm       G         C
Omonganmu ora ono nyatane

[instrumental]
C  F  G

[chorus (1)]

   F            G
Rambut nganti sikil
Em            Am
Uwes tak pasrahke
  Dm         G             C
Nanging kowe sek golek liyane

[instrumental]
Dm  G  C

[chorus (2)]

F       G
Atiku bingung
    Em       Am
Aku kudu kepiye
      Dm        G        C
Duh biyung nasibku kok koyo ngene
      Dm        G        C
Duh biyung nasibku kok koyo ngene


By: TeknoBgt.com