Chord Gitar Kapan Kapan – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
G  F  C  G  C  G

       C
kapan kapan..
              F
mesti petuk karo kowe
           G
yen kowe kangen..
             C     G
aku tak teko mrene..
      C
kapan kapan..
             F
mesti ketemu ning kene
                 G
senajan mung sedelo
                 C
ning aku wis nyawang kowe

(Chorus)
              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
                G
durung mari rasane
           G
aku ketemu kowe
        C
ra biso suwe

              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C    G
aku seneng kowe..

(Interlude) 
C  F  G  C G

      C
kapan kapan..
              F
mesti petuk karo kowe
           G
yen kowe kangen..
             C     G
aku tak teko mrene..
      C
kapan kapan..
             F
mesti ketemu ning kene
                 G
senajan mung sedelo
                 C
ning aku wis nyawang kowe

(Chorus)
              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
                G
durung mari rasane
           G
aku ketemu kowe
        C
ra biso suwe

              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C
aku seneng kowe..
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C
aku seneng kowe..


By: TeknoBgt.com