Chord Gitar Angin Wengi – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Em  F  G

C              Em
Kroso sepi rasa neng atiku
F                     Em
Urip dewe neng kene tanpo tresnamu
F                 C        Am
Pirang sasi suwene ora ketemu
D                G
Ra ono liyane sing tak tungu tunggu

*)
C                 Em
Koyo ngene wong yen nandang rindu
F                   Em
Saben wengi mripat iki angel turu
F                      C        Am
Umpomo tanganku k'lakon entuk jantu
Dm                 G
Rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff:
      C                Em
Angin wengi gawanen kangenku
    F                      G
Gawanen kangenku kanggo slirane
         C             Em
Lintang lugu sawangen awakku
       F                 G
Neng kene aku ngenten tekane..
F              C       Am
Wis seprene ra ono kabare
   Dm       G       C
Kangen ngenteni tekane..

Musik: 
C  F  G
C  F  G
C  F  G
F  C  Am  D  G

*)
C                 Em
Koyo ngene wong yen nandang rindu
F                   Em
Saben wengi mripat iki angel turu
F                      C        Am
Umpomo tanganku k'lakon entuk jantu
(Dm)               G
Rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff end:
      C                Em
Angin wengi gawanen kangenku
    F                      G
Gawanen kangenku kanggo slirane
         C             Em
Lintang lugu sawangen awakku
       F                 G
Neng kene aku ngenten tekane..
F              C       Am
Wis seprene ra ono kabare
   Dm       G       C
Kangen ngenteni tekane..
F              C       Am
Wis seprene ra ono kabare
   Dm       G       C
Kangen ngenteni tekane..
   Dm        G          C
Kangen.. ngenteni.. tekane..


By: TeknoBgt.com