Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Banyu Mripat – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am  Dm  E  Am 
Am  Dm  E  Am  E 

                Am
Dalan endi sing kudu tak liwati
A        Dm                   Am
Nganti bingung anggonku nggolek
           Am          E
Peteng ndhedhet rasane atiku iki
F                 E
Wayah awan koyo wengi..

              Am
Pirang taun tekamu tak enteni
A          Dm            Am
Nganti seprene kok yo ora ngerti
       Am            E
Roso kangen kengene tresnaku iki
F           E       Am
Koyo wong sing nyidam sari..

Int. 
Dm  E  Am

       A         Dm
Dino dino rasane neng ati sepi
E                   Am
Urip dewe tanpo kowe sing ngancani
         Am            E
Nganti kapan kangening atiku mari
F                   E
Klakon tentrem jroning ati..

                  Am
Kelingan naliko pamitmu ndhek wingi
A          Dm              Am
Banyu mripat iki mbrebes mili
                 E
Seprene lawase tekamu tak anti
F          E   Am
Ningopo ora bali-bali..

Musik : 
Am  E  Dm  E  Am
Dm  E  Am  E

                Am
Dalan endi sing kudu tak liwati
A        Dm                   Am
Nganti bingung anggonku nggolekÕi
           Am          E
Peteng ndhedhet rasane atiku iki
F                 E
Wayah awan koyo wengi..

              Am
Pirang taun tekamu tak enteni
A          Dm            Am
Nganti seprene kok yo ora ngerti
       Am            E
Roso kangen kengene tresnaku iki
F           E       Am
Koyo wong sing nyidam sari..

Int. 
Dm  E  Am

       A         Dm
Dino dino rasane neng ati sepi
E                   Am
Urip dewe tanpo kowe sing ngancani
         Am            E
Nganti kapan kangening atiku mari
F                   E
Klakon tentrem jroning ati..

                  Am
Kelingan naliko pamitmu ndhek wingi
A          Dm              Am
Banyu mripat iki mbrebes mili
                 E
Seprene lawase tekamu tak anti
F          E   Am
Ningopo ora bali-bali.. 


By: TeknoBgt.com