Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Cidro – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  F  G  C  Dm  Am  G
C  F  G  C  Fm  C  Fm  G
Fm  C  G  C  G

C           Em     Am     Em
Wes sakmestine ati iki nelongso
     F           G            C
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
  Dm       G     C   G   Am
Opo ora Eling naliko semono
  Dm            G              C
Kebak kembang wangi jeroning dada

Int:
F  G

C          Em      Am       Em
Duh piye maneh iki pancen nasibku
  F            G       C
Kudu nandang loro koyo mengkene
  Dm       G       C    G     Am
Remuk ati iki yen eling janjine
Dm          G          C
Ora ngiro jebul lamis wae

Int:
Dm  G  C

Reff
Am                    Em
Gek opo salah awakku iki
F                 G         C  C   G
Koe nganti tega mblenjani janji
Am                Em
Opo mergo kahanan uripku iki
F                          G
Mlarat bondo seje karo uripmu

F
Aku nelongso
      C    G      Am
Mergo kebacut tresno
 Dm         G         C
Ora ngiro saikine cidro

Interlude : 
Am  Em  F  G  C
F  G  C  G

C           Em     Am     Em
Wes sakmestine ati iki nelongso
     F           G            C
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
  Dm       G     C   G   Am
Opo ora Eling naliko semono
  Dm            G              C
Kebak kembang wangi jeroning dada

C          Em      Am       Em
Duh piye maneh iki pancen nasibku
  F            G       C
Kudu nandang loro koyo mengkene
  Dm       G       C    G     Am
Remuk ati iki yen eling janjine
Dm          G          C
Ora ngiro jebul lamis wae

Reff
Am                    Em
Gek opo salah awakku iki
F             G       C  C   G
Koe nganti tega mblenjani janji
Am                Em
Opo mergo kahanan uripku iki
F                          G
Mlarat bondo seje karo uripmu

F
Aku nelongso
      C    G      Am
Mergo kebacut tresno
 Dm         G         C
Ora ngiro saikine cidro

Dm         G           C
Ora ngiro saiki koe cidro


By: TeknoBgt.com