Chord Gitar & Lirik: Happy Asmara – Salah

[Intro:] 
C

[Reff:]
           F  
Ora bakal ono.. 
     G           C
seng ngganteni kowe
Am        Dm     G           C
Yo mung siji.. kasih sayang iki
            F     G         Am
Ora bakal keganti tresnoku iki
        Dm     G            C 
Masio kowe wes duwene.. dek'e..

[Verse I:]
 C          G        Am
Aku ngerti aku iki sopo
     Dm      G         C
Arep tresno aku wedi doso
 C            G            Am
Arep sambat nanging karo sopo
    Dm         
Aku ngerti kowe 
G             C
ndek'e wong liyo..

  C           G        Am
Sepurane yen aku iki salah
          Dm       
Nanging piye maneh 
                  G
tresnoku kadung jeru..
         Em               Am
Arep tak selehne aku ora iso
        Dm      G         C
Lek tak angkat aku soyo loro..

[Reff:]
           F  
Ora bakal ono.. 
     G           C
seng ngganteni kowe
Am        Dm     G           C
Yo mung siji.. kasih sayang iki
            F     G         Am
Ora bakal keganti tresnoku iki
        Dm     G            C 
Masio kowe wes duwene.. dek'e..

[Interlude:]
F  G  C  Am 
Dm  G  C
F  G  C  Am 
Dm  G  C

[Verse II:]
  C           G        Am
Sepurane yen aku iki salah
          Dm       
Nanging piye maneh 
                  G
tresnoku kadung jeru
         Em               Am
Arep tak selehne aku ora iso
        Dm      G         C
Lek tak angkat aku soyo loro..

[Reff:]
           F  
Ora bakal ono.. 
     G           C
seng ngganteni kowe
Am        Dm     G           C
Yo mung siji.. kasih sayang iki
            F     G         Am
Ora bakal keganti tresnoku iki
        Dm     G            C 
Masio kowe wes duwene.. dek'e..

[Reff End:]
           F  
Ora bakal ono.. 
     G           C
seng ngganteni kowe
Am        Dm     G           C
Yo mung siji.. kasih sayang iki
            F     G         Am
Ora bakal keganti tresnoku iki
        Dm     G            C 
Masio kowe wes duwene.. dek'e..
        Dm     G             C 
Masio kowe wes duwene... dek'e..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..