Chord Gitar Dalan Anyar – Didi Kempot

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Em  F  G
Am  Em  F  G

                C               Em
Kembang tebu sing kabur kanginan
         F                 G
Saksi bisu sing dadi kenangan
C                        Em
Prasetyamu kuwi mung kiasan
       F       D      G
Tresnamu saiki wis ilang

[Reff:]
          Am                 Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
       F                       G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
          Am                Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
          F
Neng kulon terminal
D         G    C
Kertonegoro Ngawi

Int : 
C  Em  F  G  C
Am  Em  F  G  C

               C                Em
Kembang tebu sing neng sawah ndeso
        F                       G
Ora garing senajan mongso ketigo
             C        Em
Tansah eling jamane semono
         F
Neng kulon terminal
D      G
Kertonegoro

[Reff:]
          Am                  Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
       F                         G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
          Am                  Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
         F
Neng kulon terminal
D          G  
Kertonegoro

          Am              Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
       F                      G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
          Am                  Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
         F
Neng kulon terminal
D      G       C
Kertonegoro Ngawi

C
Sewu sms mu isih
                  Em
Tak simpen ono neng hape
         F               G
Wacanen esuk awan wengi lan sore
C
Sewu sms mu isih
                  Em
Tak simpen ono neng hape
         F
Neng kulon terminal
        G       Am
Kertonegoro Ngawi


By: TeknoBgt.com