Chord Gitar Joko Mlarat – Cak Percil

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  Em  Dm  Dm  G  C

              C
wiwit biyen mulo aku lak wis kondho..
Dm
aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
        Dm
joko mlarat wong tuwomu pangkat..
        G
aku rekoso uripmu wis mulyo..

             C
iki wis wancine kowe di daupke..
  Dm
karo prio bagus sing podho sugihe..
       Dm
ora nyono lan ora nglegewo..
         G               C
yen sliramu tego polo kromo..

Reff :
       Dm
 srengenge.. ngulon parane..
       Dm
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         G
 koyo ngene rasane wong ora duwe..
          Am        G          C
 tresno tenan.. kok anggep sepele..

       Dm
 srengenge.. ngulon parane..
       Dm
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         G
 isuk tempe sorene dadi dhele..
          Am      G             C
 tresnamu mung.. abang abang lambe..

Musik : C..Dm Dm..Dm..G..C

              C
wiwit biyen mulo aku lak wis kondho..
Dm
aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
        Dm
joko mlarat wong tuwomu pangkat..
        G
aku rekoso uripmu wis mulyo..

             C
iki wis wancine kowe di daupke..
  Dm
karo prio bagus sing podho sugihe..
       Dm
ora nyono lan ora nglegewo..
         G               C
yen sliramu tego polo kromo..

Reff :
       Dm
 srengenge.. ngulon parane..
       Dm
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         G
 koyo ngene rasane wong ora duwe..
          Am        G          C
 tresno tenan.. kok anggep sepele..

       Dm
 srengenge.. ngulon parane..
       Dm
 yen bengi.. rembulan jenenge..
         G
 isuk tempe sorene dadi dhele..
          Am      G             C  G  C
 tresnamu mung.. abang abang lambe..
 
 

By: TeknoBgt.com