Chord Gitar Manise Esemmu – Jihan Audy

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  Am  Em
F  G  C
Dm  G  Am

C        
Yen nyawang esemmu
       G          Am
isih podo koyo wektu iku
Dm
iling kenangan manis
      G
karo sliramu..
C
kaget rasane atiku
         G        Am
nadyan kowe among mantanku
  Dm
suwene ra tau ketemu
        G                 C
ra sengojo saiki petok sliramu..

C
Sak umpomo aku iseh ono neng atimu
G
aku kepingen mengulang kabeh masa lalu
Am                            G
sesandingan karo kamu sayangku
opo sliramu ngerti sing ono
                     C
neng njero batinku

Reff :
    C      G
Manise esemmu
   Am
ngobati kangenku
          Dm         A
yen tak sawang mripatmu
      Dm            G
deg degan njero dodoku
   C      G
atiku.. ora
Am
tau berubah
         Dm    A
lan ra biso pindah
      Dm              G
neng atiku mung tetep sliramu
  C
sayangku..

Musik: 
C  G  Am  Em
F  G  C
Dm  G  Am

C      
Yen nyawang esemmu
       G          Am
isih podo koyo wektu iku
Dm
iling kenangan manis
      G
karo sliramu..
C
kaget rasane atiku
         G        Am
nadyan kowe among mantanku
  Dm
suwene ra tau ketemu
        G                 C
ra sengojo saiki petok sliramu..

C
Sak umpomo aku iseh ono neng atimu
G
aku kepingen mengulang kabeh masa lalu
Am                            G
sesandingan karo kamu sayangku
opo sliramu ngerti sing ono
                    C
neng njero batinku

Reff :
    C      G
Manise esemmu
   Am
ngobati kangenku
          Dm         A
yen tak sawang mripatmu
      Dm            G
deg degan njero dodoku
   C      G
atiku.. ora
Am
tau berubah
         Dm    A
lan ra biso pindah
      Dm              G
neng atiku mung tetep sliramu
  C     G
sayangku..

    C      G
Manise esemmu
   Am
ngobati kangenku
          Dm         A 
yen tak sawang mripatmu
      Dm            G
deg degan njero dodoku
   C      G
atiku.. ora
Am
tau berubah
         Dm    A
lan ra biso pindah
      Dm              G
neng atiku mung tetep sliramu
  C
sayangku..


By: TeknoBgt.com