Chord Gitar & Lirik: Happy Asmara – Tak Ikhlasno

[Intro:] 
F  C  Dm  Am
Bb F  Gm  C

[Verse I:]
F        C
Sepine wengi iki
Dm       Am
Ngeridu ati..
Bb            F      Gm
Seng tansah kelingan sliramu
  C          F
Kowe ninggal aku..

F       C
Ademe howo iki
    Dm           Am
Nggowo loro sing kang nyoto
   Bb           F
Mergo nyawang kowe
   Gm   C      F    Bb C  F
Gandeng karo liyane..

       Dm          Am
Yen pancen iki wis garise
 Bb              F
Aku ikhlas lahir batine
  Dm           Am
Kabeh kudu tak lalekne
    Bb             C
Masio.. abot sanggane..

[Reff:]
     F        C       Dm
Ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
Amergo di tinggal pergi
       F       Gm
Tapi loro ati iki..
       C        F
Amergo di khianati..

           C        Dm
Yen pancen uwis garise
        Am            Bb
Kowe gandeng karo dek'e
          F           Gm
Mung dungoku mugo langgeng..
C       F
Sak lawase..

[Interlude:]
F  C  Dm  Am
Bb F  Gm  C
F  C  Dm  Am
Bb F  Gm  C
F

[Verse II:]
F       C
Ademe howo iki
    Dm           Am
Nggowo loro sing kang nyoto
   Bb           F
Mergo nyawang kowe
   Gm   C      F    Bb C  F
Gandeng karo liyane..

       Dm          Am
Yen pancen iki wis garise
 Bb              F
Aku ikhlas lahir batine
  Dm           Am
Kabeh kudu tak lalekne
    Bb             C
Masio.. abot sanggane..

[Reff:]
     F        C       Dm
Ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
Amergo di tinggal pergi
       F       Gm
Tapi loro ati iki..
       C        F
Amergo di khianati..

           C        Dm
Yen pancen uwis garise
        Am            Bb
Kowe gandeng karo dek'e
          F           Gm
Mung dungoku mugo langgeng..
C       F
Sak lawase..

[Reff End:]
     F        C       Dm
Ra sepirone loro ati iki
       Am            Bb
Amergo di tinggal pergi
       F       Gm
Tapi loro ati iki..
       C        F
Amergo di khianati..

           C        Dm
Yen pancen uwis garise
        Am            Bb
Kowe gandeng karo dek'e
          F           Gm
Mung dungoku mugo langgeng..
C       F
Sak lawase..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..