Chord Gitar Cidro 3 – Cak Percil

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
Am

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  F                      C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm         G         Em      Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm         G        C      G  G  C  G
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

Int.
C  Em  F  G
C  Em  F  G  C  G 

C                 Em
 jare kowe wes ngukir jenengku..
F                       G
 mbok patri ning njero ati..mu..
C                   Em
 yen iling mbiyen karo janjimu..
F                      G
 tresnomu mung siji yo a..ku..
  Am                Em
ningopo.. saikine cidro..
       F          G         C    G
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                     G
nyenengi wong koyo slira..mu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..
  Am                  Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F
ning ngarep moto kowe
G               C
 nggandeng wong liyo..

   Em       F            G
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
   Am               Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    F                     C
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
   Dm     G      Em          Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm             G         C
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  Am                      Em
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   F                      C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Dm         G         Em    Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm         G        C
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Musik :
Am  Em   F   G     C
             ho o.. oo o.. ooo..
Am  Em  F  G  C

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                     G
nyenengi wong koyo slira..mu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..
  Am                  Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F
ning ngarep moto kowe
G               C
 nggandeng wong liyo..

   Em       F            G
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
   Am               Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
    F                     C
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku
   Dm     G      Em          Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm             G         C
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  Am                      Em
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   F                      C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi
    Dm         G         Em    Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm         G        C
 getune nyapo mbiyen ketemu..
   Dm         G      C
 getune nyapo mbiyen ketemu..


By: TeknoBgt.com