Chord Gitar Banyu Moto – Nella Kharisma feat Dory Harsa

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
E

C         F      C
 tembang iki.. tak gawe..
            Dm
mung kanggo kowe..
            G
sing paling tak tenani
         C   Fm
nganti saiki..

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi seksi..
              G
sumpah lan janji..
          C
sehidup semati..

Reff :
          C             F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
         C              F
sampai mati kan ku pastikan..
   Em       Dm                 G
mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
         C
tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi..
F             G
 gawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G
kangen mring sliramu..
        C
tres..naku..

Musik : F
E


C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi seksi..
              G
sumpah lan janji..
          C
sehidup semati..

Reff :
          C              F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
         C            F
 sampai mati kan ku pastikan..
           Dm                  G
mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
         C
tekaning mati..

         C               F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
              C             F
hoo.. sampai mati kan ku pastikan..
           Dm                  G
mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
         C
tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi..
F             G
 gawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G
kangen mring sliramu..
        C
tres..naku..

Outro : 
C


By: TeknoBgt.com