Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Sak Ora Orane – Dory Harsa

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Fm
Am  D  F  G

  C          Em      Am    Em
saben bengi aku ora iso turu
F  G         C
 kelingan sliramu
  C         Em           Am    Em
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
   F           D         G
tanpo mergo ra crito opo salahku..

Dm                 Em
 saiki ning kono kepiye kabarmu
F      D        G
 opo kelingan awakku..
Dm                   Em
 aku sing mbok gawe loro
 F         D       G
iseh kroso.. natu mbekas ning dodo..

Reff :
    C                 Dm
sak ora orane pernah ono ning uripmu
  G                         C -Bm
masio rapernah mbok anggep ono
    A                  Dm
sak ora orane nate nyanding sliramu
  F         G             Dm
masio saiki wis disanding wong liyo..

Musik : 
Dm  Em  F  D  G 
huuu..
F  Fm  G

  C          Em      Am    Em
saben bengi aku ora iso turu
F  G         C
 kelingan sliramu
  C         Em           Am    Em
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
   F           D         G
tanpo mergo ra crito opo salahku..

Dm                 Em
 saiki ning kono kepiye kabarmu
F      D        G
 opo kelingan awakku..
Dm                   Em
 aku sing mbok gawe loro
 F         D       G
iseh kroso.. natu mbekas ning dodo..

Reff :
    C                 Dm
sak ora orane pernah ono ning uripmu
  G                         C
masio rapernah mbok anggep ono
    A                  Dm
sak ora orane nate nyanding sliramu
  F         G             C
masio saiki wis disanding wong liyo..

    C                 Dm
sak ora orane pernah ono ning uripmu
  G                         C
masio rapernah mbok anggep ono
    A                  Dm
sak ora orane nate nyanding sliramu
  F         G             C
masio saiki wis disanding wong liyo
    A                  Dm
sak ora orane nate nyanding sliramu
  F         G             C
masio saiki wis disanding wong liyo.. 


By: TeknoBgt.com