Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Dalan Tresno – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

capo: 1st fret

[intro]

C  F  G  C
C  F  G  C

[verse (1)]

    C                F
Kelingan ketemu kowe pisanan
   G               C
Atiku rasane deg-degan
         C               F
Mung kahanan gawe aku mbukak dalan
   G                      C
Omongan karo kowe jak kenalan

[verse (2)]

       C                      F
Suwe-suwe lanjut ngobrol ning hP-nan
    G                       C
Gemati ngelingke turu lan mangan
          C                     Dm
Kadang curhat sing nggawe baper-baperan
       G                   C
Soyo kenal soyo cedak tuoh tresno

[pre chorus]

C  G  Am            Dm
Ke pi san ngajak dolan
       G           C
Mlaku-mlaku goncengan
C   G  Am        Dm
Sak do wone dalanan
     F          G
Wani mesra-mesraan

[chorus]

       C                 G
Mugo kowe sing arep dadi pacarku
        Am                  Em
Mergo duwe tresno aku lan kowe
     F             C
Kowe yo mesra karo awakku
  Dm                     G
Duwe roso sayang marang aku

      C                  G
Dino iki aku ngomong tresno sayang
    Am                      Em
Kepingin kowe ngisi ning atiku
      F         C
Jebul jawabmu gelem karo aku
  Dm          G
Akhirnya kita pacaran

[interlude]

C  Dm  G  C
C  Dm  G  C
C  Dm  G  C
C  Dm  G  C

[pre chorus]

C  G  Am            Dm
Ke pi san ngajak dolan
       G           C
Mlaku-mlaku goncengan
C   G  Am       Dm
Sak do wone dalanan
     F          G
Wani mesra-mesraan

[chorus]

       C                 G
Mugo kowe sing arep dadi pacarku
        Am                  Em
Mergo duwe tresno aku lan kowe
     F             C
Kowe yo mesra karo awakku
  Dm                     G
Duwe roso sayang marang aku

      C                  G
Dino iki aku ngomong tresno sayang
    Am                      Em
Kepingin kowe ngisi ning atiku
      F         C
Jebul jawabmu gelem karo aku
  Dm          G
Akhirnya kita pacaran

       C                 G
Mugo kowe sing arep dadi pacarku
        Am                  Em
Mergo duwe tresno aku lan kowe
     F             C
Kowe yo mesra karo awakku
  Dm                     G
Duwe roso sayang marang aku

      C                  G
Dino iki aku ngomong tresno sayang
    Am                      Em
Kepingin kowe ngisi ning atiku
      F         C
Jebul jawabmu gelem karo aku
  Dm          G
Akhirnya kita pacaran

[outro]

C  Dm  G  C
C  Dm  G  C
C


By: TeknoBgt.com