Chord Gitar Tak Akoni Aku Sing Salah – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]

Am  G  C  C
Am  G  F  F  E  Am

[verse]

              G        Am
Kangen yen kelingan awakmu
G                C
  loro ati mergo aku
F         G        Em
  mergo atiku suloyo
           Am         Dm
Ninggal lungo tanpo kondo
F       G           Am
  golek tresno sing liyo

[pre chorus]

G                C
  asmoroku wis bubrah
Dm     E      Am
  gawe uripmu susah
G               C
  neng endi sliramu
Dm    E       Am     A
  aku pengen ketemu

[chorus]

               Dm
Kabeh iki salahku
              G
Gawe remuk atimu
                   C
Aku sing ngucap janji
Em             Am
Aku sing mblenjani
       A         Dm
Pancen aku ra biso
        E                      Am
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
   A                Dm
Oooh  aku pengen ketemu
   E          Am
Ngucap pangapuraku
G      F
Kanggo kowe
       E          F    G  Am
Pancen aku sing kudu tok salahke

[verse]

       G               Am
Sampun adoh ono ning moto

Tresno suci ilang
                          G
Muspro kebacut tak gawe gelo
Mbiyene mung tak sio-sio
                        C
Uwong sing ngorbanke wektu
Tresno kasih mung nggo aku
              F
Gawe eluhmu metu
              G
Udan raiso mbusak
                 Em
Kahananmmu sih pahit
                 Am
Amergo watakku gelem
                      Dm
Lungo tanpo ngomong pamit
Aku ngerti ulatmu
                 F
Terlanjur dadi peteng
                G
Aku ora jaluk bali
                    Am
Roso kangenku tak gawe lerem

Am      G             Am
tak akoni aku sing salah
Gawe ati ajar ngalah
                   G
Pancen aku sing kleru
Cerito iki malah bubrah
                    C
Sosok yang ku banggakan
Walau ku bukan pilihan
                     F
Aku pasrah marang gusti
                G
Tetep kudu bertahan
Tur yo piye meneh
Em                Am
aku wis lilo legowo
                    Dm
Nadyan nek ketemu roso
Deg-degan njero dodo
                F
Tak cobo sak kuatku
                 G
Jodo ra bakal mlayu
                     Am       A
Mugo sampeyan urip bareng aku

[chorus]

               Dm
Kabeh iki salahku
              G
Gawe remuk atimu
                   C
Aku sing ngucap janji
Em             Am
Aku sing mblenjani
       A      Dm
Pancen aku ra biso
        E                    Am
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
   A               Dm
Oooh aku pengen ketemu
   E          Am
Ngucap pangapuraku
G      F
Kanggo kowe
       E          F    G     Am
Pancen aku sing kudu tok salahke


By: TeknoBgt.com