Chord Gitar Sewu Kutho – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  Em  F  G  C

C               Em
 sewu kuto uwis tak liwati..
F     C       G
 sewu ati tak takoni..
C                     Em
 nanging kabeh.. podo ra ngerteni..
F     C           G
 lungamu.. ning endi..
       Am                     F
pirang taun.. anggonku nggoleki..
     C      G           C
seprene.. durung biso nemoni..

(Intro) 
Am  Dm  G  C

(Chorus)
Dm       G     C  G  Am
 wis tak cobo.. nglaliake..
F      G       C
 jenengmu soko atiku..
F      G          C   G   Am
 sak tenane.. aku ora ngapusi..
Dm       G       C     F G
isih tresno.. sliramu..

C              Em
 umpamane kowe uwis mulyo
F     C     G
 lilo aku lilo..
C                      Em
 yo mung siji.. dadi panyuwunku
F    C        G
 aku pengen ketemu..

  Am                    F
senadyan sak kedeping moto..
         C
tak nggo tombo..
Em               C
kangen jero ning dodo..

(Int.) 
Em  F  C
Am  G  C

(Chorus)
Dm       G     C  G  Am
 wis tak cobo.. nglaliake..
F      G       C
 jenengmu soko atiku..
F      G          C   G   Am
 sak tenane.. aku ora ngapusi..
Dm       G       C     F G
isih tresno.. sliramu..

C              Em
 umpamane kowe uwis mulyo
F     C     G
 lilo aku lilo..
C                      Em
 yo mung siji.. dadi panyuwunku
F    C        G
 aku pengen ketemu..

  Am                    F
senadyan wektu mung sedelo..
         C
tak nggo tombo..
Em               C
kangen jero ning dodo..
 Am                     F
senadyan sak kedeping moto..
         C
tak nggo tombo..
Em               C
kangen jero ning dodo..


By: TeknoBgt.com