Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Demi Kowe – Dory Harsa

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Dm  G  F  Am  Bm

  C                F
pamit.. aku kudu lungo..
  Dm                       G
lungo.. janji ra bakal ninggalno..
    Em                  Am
tresno.. iki sing tak karepke..
       Bb                 G
karo kowe ra bakal karo liyane..

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakno..
  Dm                      G
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  Em               Am
mugo.. kowe bakale nompo..
          Bb                G     E
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

Reff :
    Am                    Dm
aku kerjo golek upo ora neko-neko..
      G                      C      E
kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
        Am                         Dm
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          G        F      Am  E  F  G A m
ngrumangsani atase wong ora nduwe..

Int. 
Am  G  F  C
Dm  Am  F  G

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakno..
  Dm                      G
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  Em               Am
mugo.. kowe bakale nompo..
          Bb                G     E
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

Reff :
    Am                    Dm
aku kerjo golek upo ora neko-neko..
       G                      C      E
kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
        Am                         Dm
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          G        F        Am   E
ngrumangsani atase wong ora nduwe..

    Am                    Dm
aku kerjo golek upo ora neko-neko..
       G                      C      E
kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
        Am                         Dm
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          G        F        Am
ngrumangsani atase wong ora nduwe..

Outro : 
Am



By: TeknoBgt.com