Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Ono Liyane – Dory Harsa

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  Am
Dm  G  C
E  Am  F  Fm

C        G
tak rasakke..
      Am        Em
tresnamu suwe suwe..
F         C
sansoyo bedo..
      Dm      G
ora koyo.. biasane..

C      G
sak tenane
      Am       Em
eneng opo sliramu..
    F          C
nganti koyo ngene..
     Dm       G
kowe mbedo atiku..

   Am           Em
ngomongo.. ning aku..
 F         C
opo saktenane..
 G     Am        Em
 o..po salah kliruku..
    F                    G
nganti kowe.. ninggalke aku..

Reff :
    C          Em E   Am
opo kowe.. wes ono liyane..
       Dm
opo mergo.. wes raono
   G
restune wong tuo..
    E                    Am
opo pancen.. kahanan uripku iki..
     Dm              F
kowe ninggal aku.. dewe neng kene..
      G
tanpo sliramu..

Musik : 
F  C  Em  Am
Dm  F  G

C      G
sak tenane
      Am       Em
eneng opo sliramu..
    F          C
nganti koyo ngene..
     Dm       G
kowe mbedo atiku..

   Am           Em
ngomongo.. ning aku..
 F         C
opo saktenane..
 G     Am        Em
 o..po salah kliruku..
    F                    G
nganti kowe.. ninggalke aku..

Reff :
    C      Em   E    Am
opo kowe.. wes ono liyane..
       Dm
opo mergo.. wes raono
   G
restune wong tuo..
    E                    Am
opo pancen.. kahanan uripku iki..
     Dm              F
kowe ninggal aku.. dewe neng kene..

    C      E         Am
opo kowe.. wes ono liyane..
       Dm
opo mergo.. wes raono
   G
restune wong tuo..
    E                    Am
opo pancen.. kahanan uripku iki..
     Dm              F
kowe ninggal aku.. dewe neng kene..
      G
tanpo sliramu..

   Am           Em
ngomongo.. ning aku..
 F         C
opo saktenane..
 Am          Em
opo salah kliruku..
    F                    G
nganti kowe.. ninggalke aku..
           C
tanpo sliramu..


By: TeknoBgt.com