Chord Gitar Tetep Neng Ati – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[verse]

   C    G    Am
Banyu tibo seko langit
      Dm                 G
Dadi seksi setyoku mung kanggo kowe
      Em     Am          Dm
Sing neng atiku ra bakal iso ilang
          G             C
Senadyan kowe ngelarani aku

Em           Am
Saktenane atiku loro
         Dm
Nanging gede
              G
Tresno iki luwih seko cidro
     Em       Am            Dm
Janjimu neng aku wes tak rasake wae
  G                C
Kuwi kabeh mergo kowe

[reff]

F    G          Em
Aku isih tresno kowe
         Am          F
Nganti tekan esuk kapan
      G            C
Sliramu tetep neng atiku
      F    G       Em
Senadyan kowe ora iso
               Am
Dadi sing tak karepke
        F         G           C  G
Nganti mati kowe tetep neng ati

[musik]
C  Em  Am  F  G  Em  F  Dm  G  C

[verse]

C             Am
Aku tansah kelingan
              F
Janjimu neng aku
            G                  Em
Ra bakal lungo ninggal crito loro
          Am           Dm
Tapi nyatane kowe ora iso jogo roso iki
     G                C
Nganti pungkasane uripku

Em           Am
Saktenane atiku loro
         Dm
Nanging gede
              G
Tresno iki luwih seko cidro
     Em       Am            Dm
Janjimu neng aku wes tak rasake wae
  G                C
Kuwi kabeh mergo kowe

[reff]

F    G          Em
Aku isih tresno kowe
         Am          F
Nganti tekan esuk kapan
      G            C
Sliramu tetep neng atiku
      F    G       Em
Senadyan kowe ora iso
               Am
Dadi sing tak karepke
        F         G           C
Nganti mati kowe tetep neng ati

[reff]

F    G          Em
Aku isih tresno kowe
         Am          F
Nganti tekan esuk kapan
      G            C
Sliramu tetep neng atiku
      F    G       Em
Senadyan kowe ora iso
               Am
Dadi sing tak karepke
        F         G           C  G
Nganti mati kowe tetep neng ati

[musik]
F  G  Em  Am  Dm  G  C
F  G  Em  Am  Dm  G  C


By: TeknoBgt.com