Chord Gitar Treteg Lembu Peteng – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Em  F  G
C  Am  F  G

C           Em
ning kuto tulungagung
       F                    G
dalan iki ngelingke atiku bingung
C                Am
mikirne tresnomu sing ilang
     F                         G
neng treteg lembu peteng tulungagung..

Int. 
C  Em  F  G

C                   Em
tansah eling saben aku nyawang
       F                     G
kopi cethe sing wes dadi budayane
C                  Am
lungguh jejer semende pundakku
     F                       G
karo ngomong yen kowe tresno aku..

Int. 
C  Em  F  G
C  Am  F  G

Reff :
             C                 F
 ning treteg lembu peteng kowe janji
          G                   C
 tresnoku sing gedi ora bakal lali
            Am                  Dm
 nanging nyatane kowe cidro ing janji
        G                         C
 marang aku sing tansah setio ngenteni

           C                  F
 treteg lembu peteng iki dadi saksi
          G                   C
 tresnomu sing gedi ora bakal lali
            Am                  Dm
 panggung rejo pabrik gulo mojo panggung
        G                           C
 kowe cidro janji marang gusti sing agung

Musik : 
C  Em  F  G
C  Am  F  G

C                   Em
tansah elIng saben aku nyawang
       F                     G
kopi cethe sing wes dadi budayane
C                  Am
lungguh jejer semende pundakku
     F                       G
karo ngomong yen kowe tresno aku

Int. 
C  Em  F  G
C  Am  F  G

Reff :
             C                 F
 ning treteg lembu peteng kowe janji
          G                   C
 tresnoku sing gedi ora bakal lali
            Am                  Dm
 nanging nyatane kowe cidro ing janji
        G                         C
 marang aku sing tansah setio ngenteni..

           C                  F
 treteg lembu peteng iki dadi saksi
          G                   C
 tresnomu sing gedi ora bakal lali
            Am                  Dm
 panggung rejo pabrik gulo mojo panggung
        G                           C
 kowe cidro janji marang gusti sing agung


By: TeknoBgt.com