Chord Gitar & Lirik: NDX A.K.A – Terminal Giwangan

[Versse I:]
F
rasane ora karuan 
        Bb         F
ning ati loro tenan
         Gm
cinta matiku kau 
Bb           C
anggep dolanan
C
ji ro, ji ro lu pat

[Interlude:]
F  Bb F  Gm
C  F  C 

F               Bb
biasane jam semene 
          F Gm
wis ngabari
                C
nanging tekan saiki 
    F          C
hpku durung muni
F                Bb
biasane jedal jedil 
         F   Gm
ning ngarepku
                C
nanging dino dino iki
              F           
menghilang bagai 
           C 
butiran debu

[Reff:]
Bb        C
aku mung koyo 
      F          Dm
terminal nggiwangan
                  Gm  Bb
mung tok nggo sambat
         C   Bb   C
tok nggo istirahat

[Verse II:]
F
rasane ora karuan 
        Bb        F
ning ati loro tenan
          Gm
cinta matiku 
Bb              C
kau anggep dolanan

F
pengen opo tak turuti 
          Bb            F
leh ku lembur telung wengi
       Gm
udu kuwi maksudku 
C             F  C
mbok yo ngerteni

[Rap:]
F 
lingguh ndodok nang 
ngarep bar nggodok kopi
Bb                           
ngeteni kabarmu dek,
                    F 
kok leh nganyelne ati
     Bm               
banjur tak kirimi bbm 
C
“apa kabar sayang”
F                  C
lagi ngopo karo sopo 
malah ra diwoco
F
duh alah dek,
                    Bb 
anggepmu aku iki sopo
                F
bojomo dek, aku iki bojomo
F                 
mengopo, jawabmu 
     C
gawe aku tambah nestopo
F                                  
suwe ora jamu 
         C              
ketemu pisan nggawe gelo

[Reff:]
Bb        C
aku mung koyo 
      F          Dm
terminal nggiwangan
                  Gm  Bb
mung tok nggo sambat
         C   Bb   C
tok nggo istirahat

[Verse III:]
F
rasane ora karuan 
        Bb        F
ning ati loro tenan
          Gm
cinta matiku 
Bb              C
kau anggep dolanan

F
pengen opo tak turuti 
          Bb            F
leh ku lembur telung wengi
       Gm
udu kuwi maksudku 
C             F  C
mbok yo ngerteni

F
rasane ora karuan 
        Bb        F
ning ati loro tenan
          Gm
cinta matiku 
Bb              C
kau anggep dolanan

F
pengen opo tak turuti 
          Bb            F
leh ku lembur telung wengi
       Gm
udu kuwi maksudku 
C             F  C
mbok yo ngerteni

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com

.

..

Kontributor: Zacky