Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Nyimpen Roso – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  F  Dm  G
C  F  Dm  G

    C       Em        Am
Sak tenane ati iki nduwe roso
     Dm        F
Neng sliramu senadyan mung
  G
kesimpen ono batinku
C            Em          Am
Wes suwe tresno iki neng atiku
  Dm        F               G
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  C
Yo mung kanggo sliramu

C                     G
 Ra biso ilang nganti selawase
     Am              F
Roso tresnoku marang sliramu
      C              Dm
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 G
Ora bakal luntur nganti tekan pati

  C                G
Jujur wae aku wedi kelangan
    Am                F
Senadyan tresno iki durung kesampaian
     C              Dm
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  G
Emboh nganti kapan nggonku
mendem perasaan

  F         C
Rungokno sworoku
  Dm            G
Rasakno neng atimu
    F             C
Senadyan mung sedelo
  Dm         G
Tulung rungokno..

      C      F         Em
Tak laraske.. tembang iki..
  F                 G
Wujud tresnaku sing kependem jeru
     C    F        Em
Mugo wae.. tembang iki
    F      C
Nggugah atimu
        G                 C
ngertio yen aku tresno sliramu..

(Interlude) 
C  G  Am  F  C  Dm  G
C  G  Am  F  C  Dm  G

    C       Em        Am
Sak tenane ati iki nduwe roso
     Dm        F
Neng sliramu senadyan mung
  G
kesimpen ono batinku
C            Em          Am
Wes suwe tresno iki neng atiku
  Dm        F               G
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  C
Yo mung kanggo sliramu

C                     G
 Ra biso ilang nganti selawase
     Am              F
Roso tresnoku marang sliramu
      C              Dm
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 G
Ora bakal luntur nganti tekan pati

  C                G
Jujur wae aku wedi kelangan
    Am                F
Senadyan tresno iki durung kesampaian
     C              Dm
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  G
Emboh nganti kapan nggonku
mendem perasaan

  F         C
Rungokno sworoku
  Dm            G
Rasakno neng atimu
    F             C
Senadyan mung sedelo
  Dm         G
Tulung rungokno..

      C      F         Em
Tak laraske.. tembang iki..
  F                 G
Wujud tresnaku sing kependem jeru
     C    F        Em
Mugo wae.. tembang iki
    F      C
Nggugah atimu
        G                 C
ngertio yen aku tresno sliramu..


By: TeknoBgt.com