Chord Gitar & Lirik: Chord Gitar Gagal Mbojo – Nella Kharisma

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Em  Am  Em
F  G  Em  Am Dm  G  C

C                    F
kasih dengarlah suaraku
G                   C
ku nyanyikan lagu rindu
Am                      Dm
lagu yang pernah kita nyanyikan
G                 C
saat masih bersamamu

C                     F
nadyan saiki wes berlalu
G               C
kenangan karo sliramu
Am                        Dm
rasane sih jangkep ning atiku
G                 C
masa indah bersamamu

Reff :
         F
maafkan aku kasihku
G                     Em
sing ra iso dadi konco uripmu
Am                     Dm
mergo wong tuwo ra leda atine
G                C   
ora restu karo kowe..
 
          F
pastine kowe nelongso
G               Em
aku ugo ora kalah kuciwo
Am                    Dm
lha banjur kepiye maneh
         G               C
gagale e mbojo kowe karo aku

Musik : 
C  F  G  C
C  F  G  C

C                    F
kasih dengarlah suaraku
G                   C
ku nyanyikan lagu rindu
Am                      Dm
lagu yang pernah kita nyanyikan
G                 C
saat masih bersama

Reff :
         F
maafkan aku kasihku
G                     Em
sing ra iso dadi konco uripmu
Am                     Dm
mergo wong tuwo ra leda atine
G                C
ora restu karo kowe
 
          F
pastine kowe nelongso
G               Em
aku ugo ora kalah kuciwo
Am                    Dm
lha banjur kepiye maneh
         G               C
gagale e mbojo kowe karo aku
                      Dm
lha banjur kepiye maneh
         G               C
gagale e mbojo kowe karo aku


By: TeknoBgt.com